[ miki987 @ 25.07.2010. 13:03 ] @
laptop sam pazario pre oko mesec dana, do skoro je sve radilo ok do skoro a evo sta se desava:

1.tastatura u delu tastera ESC je podignuta tako da se pritiskom na taster ESC cela trastatura pomera a dole a proizvoddi zvuk "skoljckanja"
2.ne znam da li je to nova tehnologija, ili siftversko resenje i t.d., meni se povremeno ceo displej samostalno spusti osvetljenje, pojaca kontrast i to traje nekoliko sekundi, sve je nekako drecavo i kao da npr. ima 16BIT-a kolora. Posle par sec sve se vrati u normalu

3.najveci problem ZA KOJI MOLIM VISE MISLJENJA je zbog cega mi bateriju punjac ne puni do punih 100%?
Iako je baterija lepo formirana, punjenje je prvih mesec dana radilo do 100% onda bi LED dioda od narandzaste preslo u plavu boju i tako je bilo ok a u POWER OPTIONS-u prikazivao 100%, sada je LED i posle 24h punjenja narandzaste boje a u POWER OPTIONS prikazuje maksimalnih 88% i ne moze vise.
[ Miroslav Cvejić @ 25.07.2010. 13:17 ] @
Reklamiraj što pre laptop tamo gde je kupljen.
[ miki987 @ 25.07.2010. 13:44 ] @
sta da trazim, povracaj novca? novi laptop? servisiranje ovog nikako mi ne ide u prilog, mislim sta ce mi laptop koji je star mesec dana a vec je nesto brckano po njemu, da e pricam o tome sto necu imati lap mesec dana. ..
[ Binary Mind @ 25.07.2010. 13:59 ] @
A sta bi ti? Da brckas sam po laptopu koji je star mesec dana? Izvolte, ali onda sam i snosis posledice za to brckanje. Za ovakve probleme postoji garancija, a to sto ces mozda cekati laptop 20 dana i vise je vec visa sila i to svi mi, ma koliko nam smetalo ponekad moramo da prihvatimo. U krajnjem slucaju mozes da insistiras na povracaju novca ili brzoj zameni posto je laptop relativno nov, ali ne znam kako ce to ici (Zavisi od firme do firme).

Ono sto sam mozes da probas sto se tice baterije je kalibrisanje meraca baterije. Tastaturu ne diraj, a ovo za displej mi bas i nije najjasnije tako da to necu komentarisati.