[ Black One @ 28.07.2010. 12:05 ] @
pozdrav svima! napravio sam svoj Pos program kojeg ću kasnije prodavati ali imam problem oko printanja računa i ostalih stvari na a4 list, sredio sam da mi printa na posprintere i preko lpta i coma al ne znam kako bi riješio ovaj problem Ja sam trenutno napravio ovako: Napravio sam webbrowser i pomoću html i css kodova sam cijeli račun napravio i onda pomoću webbrowser.print komande ga printo al nisam zadovoljan rezultatima, prvo ostavlja mi od internet explorera po papiru neke ispise ,a pa opcije margina ispis u boji neradi nešt najbolje kad bojam tablice... pa mi treba pomoć kako da riješim to printanje najbolje? jel zna netko primjer za print document? nisam nikad radio u njemu i dali je moguće to napraviti tako preko njega? il šta mi drugo preporučate? isto tako mi treba za ispis statistika, primki, artikala nekih i to. i drugo pitanje u vezi logoa kako da napravim da mi se logo firme sprema na server ja sam trenutno samo napravio folder npr logo u programu i tamo stavim datoteku logo.jpg i kasnije taj folder stavim na share i onda ga pomoću html kodova pozivam http://ipadresa/logo/logo.jpg a kako da napravim nešto jednostavnije il bolje? Hvala! |