[ igorgajic @ 28.07.2010. 16:43 ] @
Tehnologije i tehnike sa kojima imam veoma dobro iskustvo: • Java SE (swing, jdbc, threads) • Eclipse • Odlicno poznajem OOP koncepte programiranja i projektovanja softvera • UML • MVC projektovanje i realizacija • MS SQL / mySQL iz ugla programiranja • HTML, DHTML, CSS, XML, DOM • JavaScript • CVS / SVN Tehnologije i tehnike koje poznajem na osnovnom nivou i koje jos uvek razvijam i ucim: • MS SQL and mySQL dizajniranje i manipulacija strukturom baze • PHP • Servlets • JSP • JSF • Corba • Design Patterns • JBoss • EJB3 • Ajax Tehnologije i tehnike kojima planiram da ovladam u najskorijem vremenu: • Netbeans • Wamp • Tomcat • Struts2 • Hibernate • Spring • Ant • J2ME Do sada sam u okviru studija radio na nekoliko sestomesecnih projekata koji su ukljucivali celokupan proces razvoja softvera. Zahteve, use-case projekta, podela klasa po MVC arhitekturi, UML dizajn projekta, realizacija softverskog resenja, testiranje i dokumentacija. Dodatno: • Engleski jezik - napredni nivo i pisano i usmeno • Vozacka dozvola • Odsluzen vojni rok Kontakt na [email protected] |