[ sinabl @ 29.07.2010. 12:21 ] @
Imam hard disk od 1 terabajt koji je podjeljen na 3 particije... Na sve tri particije imam problem! Iako mi je zauzet samo jedan mali dio particije, pokazuje mi da je disk FULL i ne mogu ništa snimiti na njega...

Probao formatirati partcije (na kojima nije operativni sistem naravno) i poslije nekog vremena počinje isto...

Šta činiti? Napominjem, isto se dešava na sve tri particije...
[ Miroslav Cvejić @ 29.07.2010. 12:40 ] @
koji FS je na particijama? Kako su podeljeni (koliko gb) i kojim programom=
[ sinabl @ 29.07.2010. 12:54 ] @
NTFS

195GB
390GB
345GB

Ne znam kojim programom je podjeljeno, tako sam dobio uz kupljen računar...
[ Miroslav Cvejić @ 29.07.2010. 13:12 ] @
Kakve su šanse da je neki virus u pitanju?
Poteraj neki sa CDa (avira rescue ili tako nešto) pre dizanja windowsa pa pročešljaj.
[ Svarog @ 29.07.2010. 14:20 ] @
Btw da li si proverio da nemas mozda neke sakrivene direktorijume na particijama?
[ calexx @ 29.07.2010. 16:47 ] @
Možda je korišćen neki loš alat za particionisanje, ako su ti tako isporučili komp, vrati im i neka odrade kako valja ... osim ako ta instalacija nije njihova dobra volja da učine a ne realno instaliranje OS-a. Onda ti ostaje da sve odradiš od početka a da zapamtiš da oni nemaju pojma ... čisto da znaš za sledeći put.

Da nije u pitanju neki UAC koji blokira kopiranje? Mislim, ako dobiješ komp na čiji hard ne možeš ništa da kopiraš, onda tu ostaje samo jedno.
[ ptak 13. @ 02.08.2010. 22:35 ] @
Ja sam imao isti problem ali samo na C particiji u kojoj mi se nalazi OS. Moj problem je bio virus, kako nisam imao mnogo vremena da eksperimentisem i pokusavam da ga se resim pomocu antivirusa uradio sam reinstalaciju OS i sad je sve OK Ali ti pokusaj da preskeniras sve particije...garant je neki virus !