[ pgavrilo @ 31.07.2010. 11:15 ] @
| Mislim da je ime teme dovoljno da kaže u čemu je problem. Kada igram igrice preko Game Rangera ne mogu da igram sa svim igračima i to sa istim igračima koji imaju isti taj problem. Kako da popravim to da nemam taj problem. Koristim bezični internet od zone i oni kada su mi nameštali dali su neki adapter koji se kači na mrežnu karticu računara ili u neki router. Ako bude šta još trebalo da kažem reci te. Unapred hvala! |
[ Miroslav Cvejić @ 31.07.2010. 11:22 ] @
Uđeš u neki program, kucaš neki broj, tražiće ti nešto što ukucaš, nađeš neka podešavanja i izabereš neku opciju. Prosto, zar ne?
[ pajaja @ 31.07.2010. 11:39 ] @
Postoji bas dosta tema po internetu o NATu i port forwarding-u. Posto nisi naveo nista detaljnije o opremi koju imas i o kojim igrama je rec, resenje se svodi na post iznad ^
[ pgavrilo @ 31.07.2010. 14:36 ] @
Ali ste mi pomogli, da ništa nisam razumeo. Imam D-Link DES-1008D switch. U njega su mi priključena tri kompa i neki adapter što sam dobio od svog provajdera bežičnog interneta. Do switcha nije problem jer se javlja ista stvar kada direktno uključim u taj neki adapter o tom adapteru nema nikakvih informacija :( Eto koliko mogu da kažem.
[Ovu poruku je menjao pgavrilo dana 31.07.2010. u 15:47 GMT+1]
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.