[ Srbin do jaja @ 02.08.2010. 14:06 ] @
imam kod Code: Private Sub btnUpisiSate_Click() Dim strSQL As String Dim db As DAO.Database Dim rs As DAO.Recordset Dim ctl As Control Dim varItem As Variant On Error GoTo ErrorHandler Set db = CurrentDb() Set rs = db.OpenRecordset("T_Rad", dbOpenDynaset, dbAppendOnly) '--------------------------------------------------------------------- 'make sure a selection has been made '--------------------------------------------------------------------- If Me.cboProjekat.ListIndex = -1 Then MsgBox "Ìîðàòå èçàáðàòè ïðî¼åêàò" End If If Me.lstZaposleni.ItemsSelected.Count = 0 Then MsgBox "Ìîðàòå èçàáðàòè áàð 1 çàïîñëåíîã" Exit Sub End If If IsNull(txtSatiRada) Or txtSatiRada = "" Then MsgBox "Ìîðàòå óïèñàòè áðî¼ ñàòè" End If If Not IsDate(Me.txtDatumRada) Then MsgBox "Ìîðàòå èçàáðàòè äàòóì ðàäà" Exit Sub End If '--------------------------------------------------------------------- 'add selected value(s) to table Set ctl = Me.lstZaposleni For Each varItem In ctl.ItemsSelected rs.AddNew rs!ZaposleniID = ctl.ItemData(varItem) rs!SatiRada = Me.txtSatiRada rs!DatumRada = txtDatumRada rs!ProjekatID = cboProjekat rs.Update Next varItem dselect False Me!txtSatiRada = Null Me.txtSatiRada = "" Me!txtDatumRada = "" Me!cboProjekat = Null Me.SF_PoslednjeUneteSatnice.Requery Me.txtSatiRada.Requery MsgBox "Óñïåøíî çàïèñàí áð ñàòè" ExitHandler: Set rs = Nothing Set db = Nothing Exit Sub ErrorHandler: Select Case Err Case Else MsgBox Err.Description DoCmd.Hourglass False Resume ExitHandler End Select End Sub zelim da sprecim izvrsavanje koda ako mi listbox, 2 text polja i combobox nisu popunjena (znaci svi moraju da budu popunjeni). za listbox i text box mi radi kako treba, za combobox mi ne radi. probao sam i sa isnull, i cboProjekat = "". nista ne radi. ako je samo combobox ne popunjen kod se izvrsava i prijavljuje da je combobox ne popunjen a kad se klikne ok on izvrsi kod. ako bar jedan od ostalih nisu popunjeni kod se ne izvrsava. u cemu je problem? [Ovu poruku je menjao Srbin do jaja dana 02.08.2010. u 16:24 GMT+1] |