[ bucho90 @ 06.08.2010. 20:17 ] @
Ovako ljudi imam problem sa temperaturom kompa Konfiguracija: procesor - Intel E4500 core 2 duo graficka - 8600GT maticna - msi socket 775- p965 platinum kuciste - cooler master, 420 w ram - 2 GB ddr2 ostatak mislim da nije bitan Najvise me buni sto razliciti programi pokazuju razlicite temperature pa ne znam kom da verujem. Imam dual boot vista i ubuntu mozda je i to bitno Spedfan temperature : GPU - 81 TEMP 1 - 51 TEMP 2 - 50 CORE 1 - 51 CORE 2 - 51 U biosu : system - 50 CPU - 68 Na ubuntu : GPU core - 84 Ima jedan kuler za procesor, jedan za kuciste, jedan na napajanju, i silent pipe koji bi valjda trebao da hladi graficku e sad ocistio sam prasinu, svi kuleri rade (duvaju), otvorio jednu stranu kucista i opet temperature iste. I sve bi to bilo u redu da slucajno nisam dodirnuo graficku i osetio da gori ali bukvalno je bas bas vruca i to je ono sto me najvise brine. Citao sam neke teme i pretezno ljudi kazu ako ti ne pada sistem, ne desava se nista cudno kao sve je u redu. Na intelovom sajtu pise da je max temperatura za moj procesor 73.3, a za graficku nezvanicko 85. Ali bih ja ipak hteo jos koje misljenje. ako neko moze da pomogne neka napise. HVALA U NAPRED ![]() |