[ Upss @ 07.08.2010. 20:44 ] @
Pomagajte... Prvo evo skripte koja je krivac za sve: Code: <?php include "konekt.php"; $naziv_txt_fajla = "kartica.txt"; $datum_upisa = date("Y-m-d"); mysql_query("TRUNCATE TABLE kartica") ; $fajl_citac = fopen($naziv_txt_fajla, "r"); while (!feof($fajl_citac)) { $linija = fgets($fajl_citac); $linija_niz = explode("#",$linija); $sifra = $linija_niz[0]; $naziv = $linija_niz[1]; $adresa = $linija_niz[2]; $saldo = $linija_niz[3]; $datrac = $linija_niz[4]; $iznrac = $linija_niz[5]; $datupl = $linija_niz[6]; $iznupl = $linija_niz[7]; mysql_query("INSERT INTO kartica1 (sifra, naziv, adresa, saldo, datrac, iznrac, datupl, iznupl, datupis) VALUES ('$sifra','$naziv','$adresa','$saldo','$datrac','$iznrac','$datupl','$iznupl','$datum_upisa')") ; } fclose($fajl_citac); $msg_poruka="uspijesno je izvrsen prenos podataka+1"; // + 1 Uspijesno, + 2 Upozorenje mysql_close($connection); ?> Kao sto ste mogli da vidite citam txt fajl i iz njega liniju po liniju upisujem u neku MySQL tabelu. I ovo radi. E sad sta je moj problem. Kad sam prebacio na server i uradio prvi test napravio sam jednu gresku a to je da nisam dobro naveo naziv txt fajla. I zbog toga txt fajl pod imenom koje sam naveo nisam imao na serveru. I onda on nesto radi pa radi i nikad da stane ... i ja klik pa zatvorim browser. Posle pogledam tabelu na serveru ona se i dalje puni. I velicina raste pa raste. Dok sam ja pogledao vec je imala preko milon slogova. KAKO DA ZAUTAVIM OVO. Ova moja luda skripta kao da tamo na serveru i dalje radi. Brisao sam tabelu. I tad stane. Kad je ponovo kreiram pocinje ponovo. Dobro dosjetio sam se da je obrisem pa kreiram tabelu sa novim imenom. Ali sta ako mi se to desi nekad i sa novom tabelom. Ima li ko kavu ideju kako da ovo zaustavim. A ocigledno da mi je i skripta losa pa sta bi mogao da uradim da se to ne desi. POZDRAV [Ovu poruku je menjao Goran Rakić dana 07.08.2010. u 23:00 GMT+1] |