[ Boris B. @ 17.08.2010. 11:26 ] @
Imam jedan te isti problem koji mi se pojavljuje u razlicitim scenarijima:

Kada pokrecem web aplikaciju u debug mode-u, znaci iz VS-ja, pokrene se internet explorer koji ode na lokalni WebDev server, rade breakpointi, radi step-by-step i sve normalno izgleda. Ali ako dodje do exception-a u aplikaciji onda mi nudi Just-in-time debugging u NOVOJ instanci Visual Studia, koja naravno odmah po pokretanju prijavi "Cannot attach to process, debugger already attached". Gledao sam u opcijama, ukljucen mi je debugging i za managed i unmanaged code, ne znam sta bi moglo da bude.

[Ovu poruku je menjao Boris B. dana 17.08.2010. u 12:38 GMT+1]
[ mmix @ 17.08.2010. 11:35 ] @
Cek, webdev server je druga masina? Remote debugging?
[ Boris B. @ 17.08.2010. 11:37 ] @
Ma ne, na istoj masini, onaj lokalni web server sto dodje uz VS, nije cak ni lokalni IIS. Sto je najgore, onaj VS iz koga je pokrenuta aplikacija u svom Output window-u napise "First-chance exception at....", znaci zna da je doslo do exceptiona ali ne brejkuje aplikaciju.
[ mmix @ 17.08.2010. 11:47 ] @
Da ti nije iskljucen catch za user-unhandled exceptions, otvori exceptions dialog i vidi (Ctrl-Alt-E). Ovo pod uslovom da je vs2008, treba da ti je iskljuceno "Thrown" (sto sigurno jeste jer bi ti breakovao na first-chance) i ukljuceno "User unhandled"
[ Boris B. @ 17.08.2010. 11:55 ] @
Nije, sve je ukljuceno, to sam prvo proverio.

Nasao sam sta je, ovo je pisalo u output window-u negde pri pocetku:

'iexplore.exe' (Silverlight): Loaded 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\4.0.50524.0\System.ServiceModel.dll', Skipped loading symbols. Module is optimized and the debugger option 'Just My Code' is enabled.'

Nasao sam taj "Just my code" checkbox i iskljucio