[ Karlo Gavric @ 19.08.2010. 09:40 ] @
Zadnje vrijeme nemogu nista da snimim, nije da sam se nasnimao nesto previse, nedavno sam zamijenio HDD (sto nije uticalo sigurno), medutim sada i dalje radi sve citanje no snimanje CD-a ne radi i izbaciva mi stalno da je error hardwerski. DVD nisam pokusavao snimati ali vjerovatno ne bi islo. Pokusao sam i mjenjanjem software-a od Titaniuma, Liquida i sl. ali isto.

U pitanju je MB Pro C2D 2.33GHz 15.4" - drive mislim da je Mata... (nesto :))

Jedino sto mi ostaje je da zamijenim to :), pa bi mi trebala informacija gdje bih mogao kupiti u BiH, ili porudzba iz Srbije, Hrvatske u krajnjem slucaju u Austriji.

Hvala
[ madamov @ 19.08.2010. 10:28 ] @
S obzirom da će zamena kod lokalnih dilera da bude skupa, a tebi je potrebno u stvari ovo: http://www.pioneerelectronics....ers/DVDComputerWriters/DVR-K06

probaj da ti neko to nađe u Austriji. Svojevremeno je tog drajva bilo u Srbiji, ali se uvozilo samo po par komada, cena je bila oko 60 evra. Ako ti nije prevelik problem, odnosno ako ne snimaš diskove baš prečesto, ja bih na tvom mestu razmislio o malom eksternom snimaču sa USB konektorom.
[ Karlo Gavric @ 19.08.2010. 11:12 ] @
Pa ne snimam skoro pa nikako, i vecinu koju snimam je sa ext.HDD koji mogo prikopcati na Win masinu i snimiti, a nisam razmisljao o ext. snimacu, bas cu pogledati kako se krecu.

Hvala
[ madamov @ 19.08.2010. 13:13 ] @
Onda je najbolje da ne diraš drajv koji je unutra dok čita sve, a kada ti treba da snimiš nešto to uradiš sa eksternim snimačem, ili napraviš ISO imidž pa snimiš na PC-u.