[ ZvEzDaS_91 @ 26.08.2010. 08:31 ] @
Ovako, kupio sam juce racunar i podigao xp, dok ne nabavim windows 7, medjutim imao sam samo jednu particiju i skinuo sam sa interneta prvo partition magic, medjutim kad sam ga instalirao, nije hteo uopste da ga pokrene. Onda sam msm skinuo Partition expert, ili tako nesto, ne mogu da se setim tacno naziva, pokrenuo sam ga i kompjuter mi je zablokirao, tj on je sam krenuo da mi brise sav windows. Resetovao sam komp i izbacilo mi je neki prozor od ovog programa, medjutim, nisam mogao nista da uradim, ni u windows da udjem. Ubacio sam opet xp da srusim sistem i kad poqsam da formatiram disk, izbaci mi ovo: Setup was unable to format the partition.The disk may be damaged. Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk , make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. Inace, prikazuje mi da imam neku particiju od 100mb, nemam pojma odakle se stvorila i drugu particiju , koja je jedina "prava" od 750gb i tu mi prikazuje da imam slobodno samo oko 30mb, a to je ne moguce, jer skoro nista nisam instalirao na racunaru. Inace, racunar je: MSI MB - SOCKET 1156 - P55-GD55 INTEL Core i5 760, 2,8Ghz, 8MB Gigabyte VGA - GV-R577D5-1GD-B 1024MB Kingston HyperX - KHX1600C9D3K2/4G DDR3 WD 750GB+ SATA2 32MB 7200 WD7501AALS Caviar Black Samo sam zeleo da napravim jos 2 particije, a sad ne mogu ni da instaliram windows. |