[ Glenn_Q @ 27.08.2010. 09:56 ] @
| Pozdrav narode,
Ne znam jesam li pogodio pravi pdf da postavim ovo pitanje ali bolji nisam mogao da nadjem :)
Radi se o sledećem, dobio sam za diplomski rad temu "Monitoring wireless mreže" konkretno Wireless Access Point monitoring.. I imam problem sa nalazenjem literature na internetu, našao sam dosta stvari ali sve je kratko i uopšteno.. Pa bih vas zamolio ako neko od vas ima u elektronskoj formi litaraturu koja se tiče ove teme i uopshte o monitoringu bili bi mi od velike pomoci..
Hvala |
[ Glenn_Q @ 27.08.2010. 10:14 ] @
nije valjda da je tema protiv pravila?
[ anon68680 @ 28.08.2010. 20:00 ] @
Nisam siguran da razumem naslov teme... Da li se pod "monitoring" podrazumeva posmatranje saobracaja u wireless mrezi iliti 'sniffovanje'? Ako bi mogao malo bolje da opises temu siguran sam da bi dobio vise odgovora.
[ Glenn_Q @ 29.08.2010. 09:09 ] @
Konkretno u mojoj temi se misli na nadgledanje mreze i obavjestavanje network administratora o preopterecenju, rusenju uredjaja, gubljenju veze, virusa, zlonamjernih programa, upada hakera itd.. Mada bi se u radu osvrnuo i na monitoring broja posjeta ulazno izlaznih url-ova, vremenu posjeta itd..
U radu cu isto na nekom programu za wireless monitoring objasniti praktično par stvari pa ako imate neki dobar da preporuchite bio bi' zahvalan :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.