[ Black One @ 28.08.2010. 09:28 ] @
Pozz svima imam jedan problem oko printanja na pos pisač i slova ČŠĆĐŽ napravio sam kod u vb.netu koji kreira račun u textualnu datoteku racun.txt i sad pomocu koda Code: Dim startInfo As System.Diagnostics.ProcessStartInfo Dim pStart As New System.Diagnostics.Process startInfo = New System.Diagnostics.ProcessStartInfo(Application.StartupPath & "\print.bat") pStart.StartInfo = startInfo pStart.Start() pStart.WaitForExit() 'Your code will halt until the exe file has executed. a u print.bat imam Code: copy racun.txt LPT1: problem je u tome što neče printati slova ČŠĐĆŽ pregledo sam kod i kad završi printanje on u racun.txt prikaže sve normalne znakove ali prilikom ispisa zamjeni ta slova za neka druga :S printer je BIXOLON stp 103 pokušao sam instalirat printer i onda otvorit ručno datoteku racun.txt i onda kliknit na ispis i onda mi ispiše ta slova a ovako preko programa neče dali netko zna u čemu je problem i kako da to popravim? ne znam dali je ovo i pravi podforum jer ima veze i s kodovima i pisačem. |