[ Coder81 @ 30.08.2010. 10:50 ] @
Pozdrav svima !

Problem je verovatno krajnje glup ali mozda i nije. Instalirao sam XAMPP i XAMPP Control Panel i sve mi je radilo ok kod kuce gde se laptop automatski kaci na net. Ali kada sam otisao van kuce gde nemam internet i kada sam preko control panel-a pokrenuo Apache, prijavljuje mi gresku kako je stranica nepostojeca. Nakon nekoliko dana sam se vratio kuci zakacio na net i XAMPP radi sasvim ok. Sta bih ja trebao da uradim da mi lokalni web server radi bez konektovanja na net.

Hvala !
[ Neven Blazic @ 30.08.2010. 15:48 ] @
Imas u FF, File->Work Offine, treba misli da se iskljuci, i radice ti, nisam ni ja uspeo da sredim da radim offline u Chromu.
[ Coder81 @ 01.09.2010. 10:19 ] @
Izgleda da si u pravu. U Chrome-u kao da ne postoji takva opcija. U FF sam nasao i to je ok. Koliko sam ja shvatio bas treba da se ukljuci Work Offline mode da bi on mogao kao da radi bez konekcije na net. Znao sam ja da je to neka glupost od problema, nego ja sam se zalepio za Chrome pa to ti je. Niko nije savrsen pa ni Google, a ja jos veci [email protected]#$ten pored njega.

Hvala ti u svakom slucaju !!! :D
[ Neven Blazic @ 01.09.2010. 11:16 ] @
Mda lose je to sto nisu sredili, taj bug im je prijavljen pre godinu-dve dana, i jos ga nisu sredili, ja isto koristim chrome al kad sam offline prebacim se na FF , neko je tamo spominjao da pri pokretanju ubaci se google-chrome --enable-ipv6 i kao da im radi, kod mene to neradi.