[ panjevic @ 08.09.2010. 12:52 ] @
| Videh na nekom sajtu tastaturu sa praznim dugmićima za velike pare, pa sam hteo da napravim jednu u domaćoj radinosti, da obrišem simbole sa tastera. Probao sam acetonom, ne radi (bar na Lodžiteku). Imate li kakvih ideja? |
[ 3way @ 08.09.2010. 12:56 ] @
smirglom, pa onda finijom smirglom, pa onda najfinijom smirglom?
[ panjevic @ 08.09.2010. 14:38 ] @
Ću da probam. Javljam ako prođe.
[ Sherif Gile @ 08.09.2010. 14:52 ] @
Citat:
3way: smirglom, pa onda finijom smirglom, pa onda najfinijom smirglom?
To će da traje previše, bolje da ode kod nekog ko radi sa bojama i proba različite vrste razredjivača, jedan će da skine slova sigurno.
[ ivanvuk @ 04.10.2010. 02:24 ] @
Svidja mi se ideja, i ja sam hteo slichno neshto da uradim, ali mi je palo na pamet da poskidam sve tastere, da ih ochistim i ofarbam kvalitetnim sprejom! Onda bi mogla i neka zanimljiva kombinacija boja. Mada bi tu bio problem shto bi se farba pre ili kasnije izlizala...
Zato nije losha ideja skidanje boje, shmirgla je dobar savet, mada traje, ali ako si strpljiv, shto da ne!
Mozesh da probash na primer i nitro razredjivachem, ali ne garantujem uspeh...
Samo pazi, nije fin za udisanje i pipanje, radi to na vazduhu sa gumenim rukavicama.
I shta god da koristish, proveri kako reaguje sa tom plastikom, da ti ne ostavi neke ruzne tragove i fleke. Kapni negde gde se ne vidi, sa donje strane tastature na primer.
Ko shto Gile reche, nadji farbara, pa isprobajte :)
Srecno, javi ako uradish neshto!
[ Backy @ 04.10.2010. 14:41 ] @
vodi računa o sledećem: na crnoj tastaturi su bela slova nanesena farbom, dok su na beloj crna slova spaljena laserom tako da je za njih jedini način šmirglanje ;)
[ dragancesu @ 04.10.2010. 15:25 ] @
Pogledaj tastature gde rade zene, nisu smirglale a nigde slova. Najverovatnije je da je to odradio aceton, mada neki misle da je u pitanju lak za nokte.
[ dulle2009 @ 06.10.2010. 10:22 ] @
Cool :)
[ Backy @ 11.04.2011. 16:53 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.