[ Horvat @ 09.09.2010. 00:22 ] @
u naslovu sam sturo napisao svoj problem

naime, docs nikad nisam koristio i sad pritisnem na jedan google document (u pitanju je spisak ebanking koji rade na linuxu) i reko' ajd da malo cakcam ovaj docs sta ima, kad ono, on je automatski sacuvao ono sto sam ja pogledao!
to mi se, naravno, ne svidja
gledao sam podesavanja,nisam primetio nigde da ima mogucnost da se ugasi ovo (belezenje dokumenata koje ja otvorim), takodje ni u help-u nisam pronasao nista od koristi

da li neko mozda ima resenje kako ovo sanirati?
[ galahad @ 12.09.2010. 21:23 ] @
Desni klik na dotični dokument, pa Delete. Ako ne može da obriše dokument (ako ga nisi ti kreirao), pitaće te da ga ukloni, na šta ćeš ti, prirodno, reći yes

Edit:
Sad tek registrovah da si tražio kako da ga nateraš da prestane to da radi. E taj deo i mene zanima, mada mislim da ne može da se isključi. Jer valjda idu onom logikom, ako si gfa makar i jednom pogledao, možda će ti trebati taj dokument. I nadaju se da će češće da ti treba, nego da ti ne treba.
[ Horvat @ 13.09.2010. 11:03 ] @
ebala ih logika
ako mi cesto treba ja cu ga sacuvati

a ne da on prati sta ja pratim

hvala za delete,nije mi to ni palo na pamet
[ enthusy @ 30.09.2010. 04:06 ] @
To jeste bila jako debilna opcija, ali evo upravo vidim da se sada po default-u dokumenti NE sačuvavaju, a ako želite da ih sačuvate, za to ima dugme na desnoj strani ekrana pri vrhu.

[ Horvat @ 14.10.2010. 14:43 ] @
jako cudno..
uzeo sam sad da proverim da li se i kod mene to izmenilo i otvorim isti tekst
i dok je otvaralo, tamo di tebi stoji "save in..." meni se pojavilo osenceno dugme sadrzaja "Saved" i nakon par sekundi je to nestalo i pojavio se tekst (ne dugme) "View only"

i naravno, opet je u spisku otvaranih datoteka