[ Aukcija @ 09.09.2010. 14:21 ] @


Ako želite da zaradite novac prodajom na aukcijama, onda postoji nekoliko stvari koje treba da sledite da bi imali uspeha. Da bi ostvarili uspeh potrebno je da napravite plan kojeg se morate drzati tako da je lako moguće da zaradite novac na aukcijama - a to je upravo ono što ce vam ovaj članak pomoći da uradite.

Unutar ovog člana, mi ćemo razgovarati o nekim načina na koje možete postići nadmoćnost prilikom prodaje na aukcijama, pa ćete saznati nekoliko saveta za uspeh.


1) Istraživanje trzista

Uvek gledajte da skupitei što više informacija moguće, tako da možete maksimalno povećati vaše šanse za uspeh. Potrebno je da date detaljno objasnjenje o vasem proizvodui, to će olakšati vašim kupcima da kupe upravo od vas.

Da biste počeli sa istraživanjem trzista, najbolje je da koristite Google. Idite na Google i upišite ime artikla koji zelite da prodajete i analiziraju sve rezultata pretrage. Potrebno je da pregledate sve opcije navedene i pogledate informacije koje ste pronašli o svom predmetu koji zelite da stavite na aukciji. Potrebno je da to uradite sa svim stavkama.

2) Odabrati odgovarajucu taktiku

Pre nego što započnete unos predmeta za prodaju, potrebno je da imate uvid ko vam je potencialni kupac, kome cete prodati svoje stvari. Kliknite na proizvode vase konkurencije i analizirate kako njima ide prodaja i koja im je taktika.

3) Isporucite brzo vas proizvod

Uvek tezite da sto brze isporucite vas proizvod. Nikada ne čekati do kraja nedelje da isporuče svoje proizvode vasi klijenti ce postati nestrpljivi i moze ostaviti kod njih negatovan utisak. Kada brzo isporucite, ostavicete pozitivan utisak kod vaseg klijenta i time cete uliti njigovo poverenje kao dobar prodavac. To je razlog zašto treba brzo isporuciti proizvod.

Svi ovi saveti će vam pomoci da dobro poslujete na aukcijama i povecanje uspeha na duži rok. Na kraju ako budete pratite ove savete, vi ćete postati uspesan aukcionar i Najbolje ocijenjen prodavac.

Srecna prodaja!