[ Daffa @ 11.09.2010. 00:23 ] @
| Pozdrav svima. Odjednom mi se promijenio zvuk na slusalicama, sad zvuci tako kao da pored muzike postoji i zvuk vode ili tako nesto. Recimo, bas i glas se mnogo slabije cuju, ali su pozadinski zvuci (odjeci i sumovi tokom pjesama) mnogo glasniji. Stvorena je neka vrsta "negativa" u zvuku. Sve sto treba slabije da se cuje, sada je mnogo glasnije, i obrnuto. Nisam siguran kako precizno da objasnim, pa se nadam da me shvatate.
Javljajte ukoliko znate sta je problem. Zao mi je tih slusalica, mnogo su dobre, ne bih da ih bacim. :)
Unaprijed hvala. |
[ Miroslav Cvejić @ 11.09.2010. 00:31 ] @
Ubodi slušalice u neki drugi uređaj (mp3 player, mobilni telefon, TV)...
Ako i tamo pravi isti takav zvuk onda su zrele za reklamaciju ili đubre.
Mada, postoji šansa da ti je u drajveru zvučne karte uključen reverb efekat. :)
[ Daffa @ 11.09.2010. 00:33 ] @
A kako to da vidim? Uzgred, vjerovatno nema veze, ali da pomenem: jedno vrijeme sam koristio DFX plugin za Winamp, ono za pojacavanje zvuka, a ovaj problem se javio odmah nakon sto sam obrisao DFX.
Evo sad sam uspio da dobijem normalan zvuk tako sto sam prikljucak ubo do pola. Kad ga stavim do kraja desava se ovo od prije.
[Ovu poruku je menjao Daffa dana 11.09.2010. u 01:59 GMT+1]
[ jablan @ 11.09.2010. 06:06 ] @
Negde unutra su ti se verovatno spojili vodovi. Najverovatnije tamo gde najviše presavijaš kabl, kod samog utikača.
[ Obby @ 01.10.2010. 13:58 ] @
Ja sam svojevremeno isto instalirao taj plugin za WinAmp i napravio haos sa zvukom. Tad i nikad vise.
Pogledaj u podesavanjima zvuka da ti nije ukljucen neki od onih ambiance-a. Konkretno, ja na mom kompu mogu da podesim da mi zvuk bude kao u hodniku, kanalizacionoj cevi, kupatilu... a to su sve sredine sa puno vode

Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.