[ Milos P @ 13.09.2010. 12:27 ] @
Pozdrav svima. Imam problem na koji sam vec utrosio nekoliko sati bezuspesne pretrage po internetu. Imam snimak na kome se pojavljuje tekst, koji je u jednom trenutku na sredini dole, pa onda posle nekoliko sekundi u donjem levom uglu, pa u donjem desnom itd. Ja bih hteo na taj (engleski) tekst da prelepim prevod na nasem jeziku, ali nisam uspeo da nadjem besplatan program koji tu opciju nudi. Takodje me interesuje kako da prelepim sliku preko celog video snimka, npr. od 2 min. i 6 sek. do 2 min. i 28 sek. trajanja snimka da bude ta slika. Hvala puno na odgovorima!
[ Stranger2 @ 13.09.2010. 14:57 ] @
Za sve sto je malo komplikovano, na priemr: ova slicica gore pa posle toga dole, pa onda malo levo itd... se koriste programi za video montazu pa onda u njima postavljas sta hoces na koje mesto hoces.

Za pocetak ja mislim da je pametno poceti sa programom Corel VideoStudio koji je dosat dobar za pocetnike. A kasnije ako ti on prestane preslab se treba preci na profesionalne programe za montazu Sony Vegas, Adobe Premiere itd.

Moras poceti i probati u nekom od tih programa pa onda ako negde zapsne postavi konkretno pitanje. Na primer u ovom forumu imas temu o Vegasu...
[ deks007 @ 14.09.2010. 16:15 ] @
Nemoj odmah komlikovano , neznas ni osnovne stvari , kako onda da ti neko objasnjava keyfremove i ostalo . http://www.sonycreativesoftware.com/download/link?id=4230.1 evo ti kompletan tutorijal i na engleskom . Pozdrav !
[ Brodoplovac @ 14.09.2010. 16:21 ] @
To može da uradi Camtasia studio. Defitivno najlakši program za rad. Imaš na njihovom sajtu tutorijale.