[ vuksasa @ 13.09.2010. 16:30 ] @
Da li neko zna kako se ulazi u servis menu tv panasonic tx-21jt2p ili eprom jos bolje,bio bi veoma zahvalan,,unapred hvala!!!
[ mocnisima @ 13.09.2010. 17:03 ] @
Ako bi napisao šasiju ili oznaku procesora to bi pomoglo a ne ovako.
[ tomazo @ 13.09.2010. 17:43 ] @
Chassis Z-M3L
[ mocnisima @ 13.09.2010. 18:14 ] @
Ma znam koja je šasija stavio sam mu dump, ali nemože ovako dajte mi dump pa doviđenja.Kaži koji su simptomi, šta se dešava sa tv.Sutra ću i ja možda imati isti problem.
[ mocnisima @ 13.09.2010. 18:18 ] @
Laki je malo nervozan danas, izvinjavam se kolega.
[ vuksasa @ 14.09.2010. 12:15 ] @
problem tv-a je sto mu je izduzena slika i ne mogu da je skupim,a jedini nacin je da se stavi eprom ili udje u servis mod,hvala puno za eprom al je i dalje isti problem da li neko zna kako da udjem u servisni meni da je suzim sliku
[ joce1982 @ 21.09.2010. 10:03 ] @
1.Service Menu Panasonic TX-28W3E
Adjust the bass to maximum, treble to minimum, press RESET on the remote control and while in the TV-VOL. Using the Teletext press RED and GREEN selects the item with Blue and Yellow line values. To store the new press STORE. To exit NORM (normalization).
2.Service Menu Panasonic TX-29AK1
Increase Bass to maximum. Decrease Treble to minimum. Hold down "index" Press "-" (minus) on the TV panel.
This Procedure works on the PK1 series as well and will work on TX-33AK10 series.
3.Service Menu Panasonic MX-3MX-3C
CTV Service Mode
Simultaneously press 'RECALL' on remote control and
'VOL-' local. Exit: 'NORMAL' on remote control.
4.Service Menu Panasonic CT-Z1422
Simultaneously press the Volume down button on the TV and press 9 at the remote control for more than 1 second. With channel up or down select options with volume up or down adjusts the value. To exit, press ACTION in the remote control
5.Service Menu Panasonic TX-25W3E
Increase the bass to maximum, decrease treble to minimum, press RESET on the remote control and while in the TV-volume. Using the Teletext press RED and GREEN selects the item with Blue and Yellow line values. To store the new press STORE. To exit NORM (normalization).
6.http://www.tvservicemenu.com/2...vice-menu-code-collection.html ovo je adresa gde ima i drugih nacini za ulazak u servis menu pozdrav i sretno....

[ padulenko55 @ 09.06.2013. 11:44 ] @
Potrebna mi je pomoc,za Panasonic tx21jt2p/b.Nema tona,zamenjeno integralno kolo za ton,medjutim i dalje nema tona.Na ekranu mi pokazuje kao da je ton na maksimumu,a ne moze da se smanji.Unapred zahvalan