[ MTodorovic @ 19.09.2010. 07:30 ] @
Cao, zanimaju me iskustva sa in text oglasima kod Popbox-a.rs,

Naime, s nestrpljenjem sam cekao da profunkcionisu, stigao je konacno poziv, konfigurisao sam java script za implementaciju u html, i onda nista. Niti se oglasi pojavljaju, niti se neko iz Popboxa javlja i odgovara na mejlove.

Kakva su vasa iskustva?
[ DR83 @ 19.09.2010. 18:12 ] @
Ne deluju ozbiljno.

http://www.devprotalk.com/t8889-popbox-inline-oglaavanje.html
[ modran @ 21.09.2011. 11:47 ] @
Pa nije bas tako.Sajt ozbiljno radi i na polaznoj strani možeš pogledati koje firme su sve klijenti.Zato ti predlažem da pažljivo pročitaš daljni tekst i pridružiš se.
Ako ste pokušali da zaradite od svog sajta u prošlosti, mogli ste se susresti sa dve mogućnosti, i nekoliko problema. Dosadašnje opcije na našem tržištu su se svodile na plasiranje banera, ili prikazivanje klasičnih kontekstualnih oglasa. Ovi načini oglašavanja, osim što značajno narušavaju izgled vašeg sajta i zauzimaju dragoceni prostor, često nisu dostupne svima, zahtevaju značajan rad na traženju potencijalnih oglašivača (baneri) ili ne donose dovoljnu zaradu (klasični kontekstualni oglasi). PopBox rešava mnoge od ovih problema.

Šta PopBox može da uradi za vaš sajt ili blog?

Ako imate posećen sajt ili blog, a ne zarađujete dovoljno od njega, imate neiskorišćen marketinški potencijal na raspolaganju. Uključivanjem u PopBox oglašivačku mrežu, ne samo što možete početi da zarađujete najveću zaradu po kliku na tržištu za samo 24 sata, već ćete to uraditi ne narušavajući izgled i rad vašeg sajta, i nudeći vašim posetiocima samo one reklamne poruke koje ih zaista zanimaju.

Zašto baš PopBox?

PopBox je prva in-text oglašivačka mreža u Srbiji. In-text oglašavanje je potpuno nov sistem na našem tržištu, koji funkcioniše po principu plasiranja oglasa u vidu tooltip ‘balona’ koji se prikazuju korisniku tek kada zadrži kursor na posebno obeleženoj reči u okviru vašeg teksta.

Zahvaljujući našem sistemu:

Izgled vašeg sajta se ne menja – oglas se prikazuje tek kada korisnik zadrži kursor na ključnoj reči u vašem tekstu
Neoduzima dodatan prostor na sajtu
Učitava se tek kada se vaš sajt učita sto procentno (neutiče na rad sajta i na usporenje)
Ne morate trošiti vreme na traženje oglašivača – vaše je samo da kreirate kvalitetan sadržaj
Oglasi se prikazuju samo onim korisnicima koji pokažu interesovanje (zadrže kursor na ključnoj reči)
Sami birate maksimalan broj reči odnosno broj podvlačenja po učitanoj stranici
PopBox in-text oglasi vam omogućavaju da monetizujete sadržaj koji do sada niste mogli, i mogu biti idealna dopuna oglasima ili banerima koje već prikazujete
PopBox oglasi vam donose najveću cenu po kliku od svih oglašivačkih rešenja na tržištu


Da li je to za mene?

PopBox in-text oglašavanje je idealna mogućnost za zaradu za web sajtove, portale, blogove i forume bez obzira na broj vaših posetilaca. Kontekstualni karakter oglasa, lakoća implementacije i činjenica da se oglasi pojavljuju direktno u tekstu znače da ne morate dodatno menjati svoj sajt, rezervisati prostor za oglase ili razmišljati o optimizaciji, pozicijama ili traženju oglašivača – vaše je samo da kreirate kvalitetan i relevantan sadržaj – mi se brinemo za sve ostalo.

Kako da počnem da zarađujem sa PopBoxom?

Potrebno je samo da se kreirate svoj besplatan nalog, prijavite svoj sajt u odgovarajuću kategoriju i jednostavno iskopirate kod na svoju stranicu. Za najviše 24 sata, vaš sajt će biti uključen u mrežu, i počećete da zarađujete.

Koje su prednosti za PopBox korisnike?

Jednostavna integracija, brza aktivacija
Najveća zarada po kliku od svih rešenja na tržištu
in-text reklame ne narušavaju izgled vašeg sajta
redovno ažurirana statistika
garantovana mesečna isplata
jedinstven affiliate sistem

Zvuči dobro zato ne oklevajte.Registracija
Primjer prikazivanja oglasa.
www.modran.com
[ DzaBuaner @ 22.05.2012. 17:14 ] @
Da li Google AdSense dozvoljava upotrebu Popboxa?
[ modran @ 12.07.2012. 12:49 ] @
Da dozvoljava,primjer je sajt karike.com.ali je zarada više nego mala.