[ freind @ 24.09.2010. 08:09 ] @
Prosle nedelje sam posle isteka roka prekinuo ugovor sa Telekomom da bi potpisao novi zbog onih promocija na index, 4mb za cenu 1mb i nesto par meseci je dinar bla bla i iptv uzeo promotivni period, dosao kuci NE RADI! Zovem kazu da moram da potpisem nesto opet, i vec 6 dana dodjem kod njih, traze mi kontakt telefon i kazu dodji sutra, nakon 5 dana dolazenja ISTO! "mozete li mi dati vas kontakt telefon, hvala, dodjite sutra da potpisete". Juce sam isto trebao da idem da potpisem, ali sam prvo nazvao telefonom i bilo je "pa znate, mozda ipak da dodjete sutra..." i danas je taj 7. dan! Danas treba da idem tamo, ako mi kazu sutra, ili ono njihovo " stvarno ne znamo sta je problem, radimo na tome ", pa oni stvarno nisu normalni. Pre sam stalno hvalio telekom, prvenstveno po ogromnim izborom njihovih funkcija itd itd, ali 7 dana da ti ukljuce net, pa to nije normalno. Tj 7 minimalno! Kao ja sad to treba da platim!? I iptv!? Kako da platim kad ne radi! Da li je neko imao slicnog iskustva!? |