[ Srbin do jaja @ 06.10.2010. 16:56 ] @
imam kod za backup baze (baza mi nije podeljena) koji mi radi super. Code: Private Sub Command0_Click() Dim bckup As FileSystemObject On Error GoTo Unsuccessful Dim strBckupName As String strBckupName = "primer1_Backup " & Format(Date, "mm.dd.yyyy") & " - " & Format(Time, "hhmmss") & ".accdb" Set bckup = New FileSystemObject bckup.CopyFile Application.CurrentProject.FullName, Application.CurrentProject.Path & "\Downloads\" & strBckupName, True Set bckup = Nothing Beep MsgBox "Backup was successful and saved @ " & Chr(13) & Chr(13) & Application.CurrentProject.Path & Chr(13) & Chr(13) & "The backup file name is " & Chr(13) & Chr(13) & strBckupName, vbInformation, "Backup Completed" End Unsuccessful: MsgBox "Backup unsuccessful. Check:" & Chr(13) & Chr(13) & "- The disk you are saving to is not full" & Chr(13) & Chr(13) & "AND" & Chr(13) & Chr(13) & "- That a 'backups' folder has been created in the directory of the active database", vbExclamation, "Backup Unsuccessful" End Sub hteo bih da razdvojim bazu i da mi uradi backup i kompresuje u rar format a da rar fajl bude ovog formata Code: "primer1_Backup " & Format(Date, "mm.dd.yyyy") & " - " & Format(Time, "hhmmss") & ".accdb" |