[ v182 @ 10.10.2010. 14:48 ] @


Blogeri studentima, projekat u organizaciji Udruženja studenata informatike Fakulteta organizacionih nauka “FONIS”, predstavlja serijal predavanja namenjen svim studentima koji žele iz prve ruke da čuju iskustva i praktične savete poznatih domaćih blogera.

Predavanja će, pod sloganom “Open source pristup znanju“, biti posvećena temama iz oblasti web-a, baza podataka, online biznisa, kao i proaktivnog načina studiranja. Predavači koji su potvrdili učešće na ovom skupu, uprkos svojoj saradnji sa velikim korporacijama i dalje veruju u besplatno deljenje znanja – ta uverenja su učinila ovaj skup mogućim.

Teme predavanja:
1. Mladi, mogućnosti zapošljavanja i Internet - Dragan Varagić
2. Upoznajte MySQL 5.5 - Bogdan Kecman
3. Korak dalje uz PHP - Goran Rakić
4. Upoznajte HTML5 - Milan Stojanov
5. Nastup kompanije na internetu - Nebojša Radović
6. Web hosting tehnologije - Stefan Jocić
7. Kako da pokrenete sopstveni Internet biznis - Istok Pavlović

Naš cilj je delom ispunjen, a na vama je da ga dovršimo… Želeli smo da pokažemo da još uvek postoje ljudi koji žele besplatno da podele svoje znanje, da oko njih skupimo mlade entuzijaste koji to znanje žele da prihvate i da ipak kroz sve to ostvarimo dobru zabavu i saradnju sa svima. Jer ovaj događaj nije namenjen isključivo za studente Fakulteta organizacionih nauka, kao ni za studente Beogradskog univerziteta, već za sve one koji su zainteresovani za predavanja iz ovih oblasti.

Prijave za sva predavanja, kao i još puno korisnih informacija o predavanjima, predavačima i samoj organizaciji dostupni su na sajtu projekta Blogeri studentima i na Facebook strani.

[Ovu poruku je menjao v182 dana 10.10.2010. u 16:25 GMT+1]