[ stefke1249 @ 11.10.2010. 11:40 ] @
[ stefke1249 @ 11.10.2010. 11:40 ] @
[ tanasko @ 11.10.2010. 12:43 ] @
A što si siguran da nije speed-up?
[ radetatic @ 11.10.2010. 13:32 ] @
kod mene isto bez promene
[ stefke1249 @ 11.10.2010. 14:08 ] @
Citat: tanasko: A što si siguran da nije speed-up? Zato što speed up traje 3 sata , a ovo traje već ceo dan :) , a i ja sam jedini za računarom koji zna da ga aktivira ,a ja to nisam uradio. [ zexoni70 @ 11.10.2010. 16:00 ] @
Citat: stefke1249: Zato što speed up traje 3 sata , a ovo traje već ceo dan :) , a i ja sam jedini za računarom koji zna da ga aktivira ,a ja to nisam uradio. Kada prvi put aktiviras i prijavis se za uslugu SpeedUp,onda se desi da po dva dana imas duplo vecu brzinu pa tek onda je smanje!Ali to je samo kada prvi put aktiviras ovu uslugu,pa ne znam da li je i kod tebe to u pitanju?Pozz! [Ovu poruku je menjao zexoni70 dana 11.10.2010. u 17:15 GMT+1] [ stefke1249 @ 11.10.2010. 20:37 ] @
Koristim speed up skoro već godinu dana , tako da nije :)
[ tanasko @ 12.10.2010. 06:04 ] @
Citat: stefke1249: Koristim speed up skoro već godinu dana , tako da nije ![]() Očigledno se "zaglupio", kao što ima običaj, na našu radost! [ packypfc @ 12.10.2010. 06:10 ] @
Prva aktivacija speedupa ce trajati dok ne promenis ip. Ja nisam znao. Trajao mi pet dana, a onda sam namerno promenio IP i ostao bez duple brzine :D
[ mast3r @ 12.10.2010. 08:26 ] @
Citat: packypfc: Prva aktivacija speedupa ce trajati dok ne promenis ip. Ja nisam znao. Trajao mi pet dana, a onda sam namerno promenio IP i ostao bez duple brzine :D SpeedUP se vezuje za port... ne za IP, pogotovu ne za dinamicki. [ packypfc @ 12.10.2010. 08:58 ] @
Jbg ja znam kako je kod mene bilo. Pet dana sam se cudio i uzivao u duploj brzini. I onda jednom mi dodje zbog RS-a da promenim IP, i gle cuda. Vratilo se na standardnu brzinu. Nakon toga uvek kad bih aktivirao speed trajalo bi 2 sata, ili kolko traje. Ne znam vise, odavno to ne koristim.
[ stefke1249 @ 12.10.2010. 10:33 ] @
Evo meni još uvek traje ovih 2 mb , samo se iskreno nadam da nije došlo do Telekomove greške da me prebace na paket od 2 mb pa da mi stigne račun od 2400 dinara sledećeg meseca ... -.-
[ superfly @ 14.10.2010. 23:14 ] @
meni već 5 dana 3,5 umesto 2mbita. :)
[ Dragan Krstevski @ 15.10.2010. 08:50 ] @
kod mog druga muci se da progura 1024/128....
[ fanfon @ 15.10.2010. 11:51 ] @
Ja vec 2 i po godine sljakam na speed up gresci...
[ stefke1249 @ 21.10.2010. 02:24 ] @
O da , ovo je speed-up greška. Proverio sam na njihovom sajtu tako što sam ušao u opciju promena brzine i piše da imam 1024/128 a i dalje mi ide na 2mb :) E nek se i kod nas dese ovakve greške :)
[ Bocko88 @ 21.10.2010. 14:59 ] @
Interesuje me nesto u vezi tog speedup-a, moj drug se registrovao pre nedelju dana, iskoristio jednom dupliranje i brzina mu je ostala dupla, zanima me ukoliko brzina ostaje dupla , da nece telekom da naplati uslugu kao da neprestano koristi speedup tj. kao da duplira brzinu svakih tri sata, nisam siguran koliko puta mesecno moze da se koristi speedup dali 3 puta ili vise. ako moze neko da mi pojasni malo, da znam sta da radi drug. hvala.
[ StfnMM @ 23.10.2010. 09:16 ] @
eee i mene to interesuje... =) :D
[ ORCA 2 @ 23.10.2010. 12:39 ] @
Ukoliko nakon isteka 3 sata od aktivacije usluge ADSL SpeedUP povećanje brzine potraje još neko vreme, isto neće biti naplaćeno po dodatnoj tarifi, već po tarifi za jednu aktivaciju (50 dinara + PDV), budući da Telekom time nagrađuje svoje verne korisnike.
[ StfnMM @ 23.10.2010. 13:02 ] @
Ivane Hvala za odgovor , imash PM Inbox :)
[ RADOVAN IV @ 23.10.2010. 18:29 ] @
[ Bocko88 @ 24.10.2010. 02:58 ] @
uveren sam da kod telekoma nema nista za dzabe :D
[ dejande @ 24.10.2010. 09:30 ] @
kako je dobar taj telekom :)))) telekomu sve baguje i sistemi ne rade kako treba pa se zaglavi u vecini slucajeva. nije telekom dobra dusa koja casti nego kazu "castimo" zato sto su nesposobni da poprave sistem, pa da se ne blamiraju daju ovakve izjave kao sto su "telekom casti verne korisnike" presmesno je [ StfnMM @ 24.10.2010. 10:17 ] @
cuti , dobro je dok traje ;)
[ zexoni70 @ 24.10.2010. 10:40 ] @
Citat: dejande: kako je dobar taj telekom :)))) telekomu sve baguje i sistemi ne rade kako treba pa se zaglavi u vecini slucajeva. nije telekom dobra dusa koja casti nego kazu "castimo" zato sto su nesposobni da poprave sistem, pa da se ne blamiraju daju ovakve izjave kao sto su "telekom casti verne korisnike" presmesno je Eeeee ljudi,pa zar zaista mislite da je ta oprema toliko losa i da zaglupljuje?Svi ti DLAM-ovi koji su instalirani po vecini centrala u Srbiji su nesto najnovije od HUAWEI-ja http://www.huawei.com/broadban...ducts/dslam/ip_dslam.do?card=1 ,pa zato nesto bas i ne verujem da mogu tako lako da se zaglupe i baguju! Nego kako rece ORCA2 koristite dok traje,izmedju ostalog vidite da i Telenor casti svoje korisnike mobilne telefonije besplatnim netom do kraja godine! Zato nemoj da vam je ovo cudno u vezi Telkoma i mozda je ovo neka alternativa za dupliranje brzine,al precutna!:-)) U svakom slucaju hvala im!Pozz! [ dejande @ 25.10.2010. 09:08 ] @
kako sistemi u telekomu funkcionisu znam iz licnog iskustva , jeste da se ovde govori o adsl-u a ja imam problem sa mts-om ali telekom je i jedno i drugo.
pre skoro tri godine sam aktivirao uslugu dodatni minuti za odredjenu sumu novca poslao poruku i aktivirao uslugu , sledeceg meseca saljem poruku za deaktivaciju , e tu pocinju problemi usluga nije iskljucena i ja nekoliko puta odlazim do poslovnice pisem neke zahteve da se usluga ugasi kazu mi postoji greska u sistemu i nije moguce ugasiti uslugu .... posle 6 meseci i nekoliko razgovora sa tehnikom i odgovornima uspevaju da iskljuce uslugu, ali to nije kraj jer ja jos uvek placam uslugu koja je iskljucena ali po recima odgovornih sistem za zaduzivanje i obracun nije povukao informaciju da treba da prestane da obracunava , dve godine ja vec placam uslugu koja je iskljucena a ja pisem zahteve da mi vrate novac koji sam im uplatio malo vrate malo se prave blesavi .... na kraju sam odustao od pisanja zalb. savetovano mi je da ugasim tajbroj i uzmem novi jer je to resenje da se ta usluga prestane naplacivati ali nikako ne mogu da zadrzim stari broj . eto kako rade sistemi u telekomu, i eto dokaza da imaju ozbiljna bagovanja sistema. dok sam imao adsl kod telekoma crko je modem dosli posle 7 dana doneli novi i sve radi kaze vujke napisi zalbu da ti se ne naplati ovih 7 dana , posle par meseci meni ne radi net zovem podrsku kazu sve je u redu i nemaju pojima zasto mi ne radi net , elem modem koji mi je donet je jednostavno iskljucen iz sistema tako da mu username i pass nisu bili u sistemu pa je i normalno da net ne radi , devojka koja radi na tome je bila u fazonu a odakle vama taj modem kada bi on trebao da je kod nas u magacinu. a ovo je dokaz kako rade zaposleni u telekomu. a orca mi je jako simpatican kada pise hvalospeve o svojoj firmi. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|