[ stefannet @ 11.10.2010. 18:34 ] @
Pre 2 meseca, sam kupio pomenuti stampac, zapravo multifunkcijski uredjaj i sve je savrseno funkcionisalo, do pre par dana. Kada sam pokusao da stampam, blinkala mi je ona lampica za kolor ketridz i nije hteo da povuce papir. Prvo sam pomislio da je ostao bez boja, pa sam uzeo da ga napunim, (prvo punjenje). Ali ni to nije pomoglo. Siguran sam da nije zapekao zato sto boja pomalo curi. I kada izvadim kolor ketridz, crni mi sve lepo stampa (i njega sam punio i sve je u redu). Tako da je sigurno problem do kolor ketridza, ali ne znam sta je u pitanju, odnosno kako da resim problem. Moze li neko da mi kaze u cemu je problem? Evo i slike koja mi se pojavljuje. [img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]
[ radekursinovic @ 11.10.2010. 21:11 ] @
Kakva je šansa da su se samo zaprljali kontakti. Kažeš da pomalo curi ? Treba da procuri ali samo kad ga sam štampač "produvava" Očistiti pa probati. Kakve su šanse da nadješ drugi ispravan kertridž, mislim da na njih ne ide garancija. Ako ne pomogne pravac servis ali od nekoga pozajmi kertridž da se ne vidi da je bušen jer kertridži se ne smeju dopunjavati, koristiti samo originalne kertridže itd, itd.
[ stefannet @ 12.10.2010. 16:10 ] @
On mi je pokazivao tu gresku, pre punjenja, pa sam ja "mislio" da je prazan, ali to nije problem. Vise ne curi, izvadio sam suvisnu boju, ali je i dalje ista situacija.