[ zokilyu @ 13.10.2010. 08:18 ] @
Da li neko ima semu za ruski merni instrument C4317M, jer sam neopreznim rukovanjem uspeo da ga zeznem (hteo sam da izmerim jacinu naizmenicne struje, a stavio sam oma[kom u port za jednosmernu). Znam da na trzistu ima dosta jeftinih modela, ali bih volio da ga popravim, ako je uopste moguce doci do odg. komponenti.
[ jonathan @ 13.10.2010. 14:14 ] @
Izvolite. :)
[ robert63 @ 14.10.2010. 17:05 ] @
Aleksandre,

Sta bese .djvu -extenzija ?
-da bi se pogledalo sta Si prikacio.

Neki INFO sa neta kaze ovo:

-The DJVU file type is primarily associated with 'DjVu File' by LizardTech, Inc.. DjVu is an image compression technolgy developed at AT&T that allows the distribution on the Internet,

Ako je to nesto-lokalno,za neku firmicu,tesko da neko moze da pogleda ponudjenu informaciju.

Mozda gresim,

[ Rendisha @ 14.10.2010. 17:39 ] @
Potrazi neki od djvu viewer - a pa instaliraj.
[ robert63 @ 14.10.2010. 18:10 ] @
Rendisha:

Nisam pitao za viewer,
nego za Tip,izvor tog nacina zapisa.

Mogu da ga instaliram---i to ce mi trebati 1 u 100 Godina !

To je isto kad neko pita kako da zamenim 16 Amp osigurac ?
-Pa se javi neko iz Australije i kaze ovako:

-xxx. dfqyc.

Pa aj sad,svi cemo da se zatrcimo kao 'Upaljeni Bikovi ' da instaliramo viewer za
neku novo-nastalu 'udaletinu koja smislja svoje extenzije.

Pa ako tako nastavimo,,urusicemo svoje racunare,
anti-Virus program nece znati gde je 'upe-a gde-glava' ?!

Zar nije tako ?
[ geniuxx @ 14.10.2010. 23:34 ] @
PDF verzija u prilogu. A rusi inace bas dosta koriste djvu...
[ Rendisha @ 15.10.2010. 08:24 ] @
Nije nikakav nepoznati format i dosta toga se moze naci u njemu, a to sto ti nisi do sada nailazio na njega je druga stvar. Ni ja ga nesto preterano ne volim ali ako mi nesto treba, a ima samo u djvu obliku, skinucu neki "pregledac" i koristiti ga.

Inace, veca je sansa da zaglavis viruse / trojance preko PDF-a odnosno Acrobat Reader-a nego preko djvu-a.