[ flighter_022 @ 14.10.2010. 19:40 ] @
Firmi za koju radim preko 8 godina, u Nigeriji, potrebno je pojacanje. Trazimo osobu sa iskustvom u:

1. Odrzavanju hardvera (od sklapanja do redovnog odrzavanja)

2. Umrezavanju (postavljanje kablova, RJ45 konektora, eventualno optike)

3. WiFi umrezavanju

4. Osnovnoj adminijstraciji mreza baziranih na Windows-u (Serveri su pod Windows 2008 R2, radne stanice su ili WIndows XP ili Windows 7)

5. Pozeljno makar neko iskustvo sa programima tipa Photoshop, Corel, ali nije obavezno

- Kako je ovo Englesko govorno podrucje, osoba koju bismo zaposlili mora poznavati Engleksi jezik (i pisani i govorni) veoma dobro.

- Ocekujem CV na engleskom obavezno, moze i na Srpskom ali nije uopste neophodno (jer gazde nisu nasi ljudi, a menij je svejedno engleski/srpski)

- Osoba ce prvo biti zaposlena na probni rad 6 meseci, nakon cega automatski prelazi u stalnij radni odnos.

- Osoba koja bude zaposlena brinuce se o ispravnom funkcionisanju racunara i mreze u hotelu, 150+ soba, pedesetak racunara, server, internet kafe, itd.

Firma nudi:

1. Platu tokom probnog rada $1000, nakon probnog rada raste na izmedju $1250 i $1500

2. Dodatak u lokalnoj valuti, ekvivalentan priblizno $200

3. Pokrivene troskove dolaska (viza, avio karta, lokalnij transport i smestaj)

4. Povratnu kartu do zeljene destinacije jednom godisnje, uz godisnji odmor (ovo u principu znaci avio kartu do zemlje porekla)

5. Zdravstvenu negu o trosku firme (izuzev zubarskih usluga i estetske hirurgije)

6. Smestaj i ishranu u hotelu u kome je i radno mesto (u hotelu u kome sam ja, kancelarija mi je 30 sekundi hoda od sobe)

7. Kompletno pokrivene troskove lokalnog transporta, u slucaju sluzbenog puta itd.

8. Reviziju plate svake 2 godine

9. Ugovor na 2 godine, uz mogucnost automatskog produzenja

Iz mog licnog iskustva:

1. U hotelu u kome sam ja, 250 soba, posla ima efektivno 2 sata dnevno

2. Kompletna dolarska plata moze da se ustedi, ako se ne vija qrve i kupuje alkohol

3. Troskovi hrane van hotela po restoranima, su slicni kao i u Srbiji. Hrana po samoposlugama je nesto skuplja.

4. Sredstva za licnu higijenun su kao i kod nas, sto se cene tice, ali su uglavnom fake, tako da treba znati gde kupovati.

5. Bezbednost je zadovoljavajuca.

6. Plate ne kasne, niti vlasnici firme zezaju oko toga.

- Ako vas jos nesto interesuje, slobodno pitajte.

- Ako vas ovaj posao interesuje, posaljite mi CV na engleskom, sa kontakt podacima (telefon, mail adresa)

- Osoba koja bude odabrana za posao bice intervjuisana do kraja meseca, a zatim ce biti pokrenuta procedura za vizu.

- Ambasada Nigerije je u Budimpesti, pasosi mogu da se salju DHL-om, uz potrebnu dokumentaciju

- Ukoliko sve bude kako treba, odabrana osoba bi stigla u Nigeriju do sredine Novembra.

Ocekujem vase CVe na adresi [email protected]

Pozdrav!

[Ovu poruku je menjao flighter_022 dana 14.10.2010. u 21:35 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao flighter_022 dana 14.10.2010. u 21:58 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao flighter_022 dana 14.10.2010. u 23:19 GMT+1]