[ simchee @ 15.10.2010. 17:48 ] @
Pozdrav svima koji citaju, Evo vec 5. nedelju imam problema sa ADSL-om koji se oglada~ bas kao u gore pomenutom naslovu. Paket od 1mb se tokom dana pretvara u 0.15mb-0.25mb/s dakle cetri puta sporije. Brzina proveravana na vise nacina download-om: speedtestom, provajderovim ftp-om, razni domaci i strani downloadi ... Provajder mi zamenio modem, ja promenio racunar, operativni sistem i sve kablove - ali problem OSTAJE. Provajder prosledio ticket telekomu, telekom mi se javio sutradan sa informacijom da " SVI KORISNICI PROVAJDEROVOG ADSL-A NA DOTICNOJ CENTRALI SE JALJAJU SA ISTIM PROBLEMOM. KOD TELEKOMA NEMA TAJ PROBLEM I MOGU DA SE PREBACIM NA TELEKOM ADSL, PROVAJDER treba da mi resi problem jer kod TELEKOMA je sve OK!" Sa PROVAJDEROM imam ODLICNU saradnju na poslu i nimalo ne sumnjam da je kod njih problem, ali sta da kazem za ovaj odgovor u telekomu?! Da li jos neko ima isti ili slican problem, zna za neko resenje ili nagovestaj resenja, jer ovo pocinje da me uzasno nervira? Sve najbolje [Ovu poruku je menjao simchee dana 15.10.2010. u 19:57 GMT+1] |