[ dzajko @ 17.10.2010. 17:44 ] @
Ja se izvinjavam ako sam promasio mesto za temu.Ima li neka mogucnost da se vidi koliko se vremena provelo na nekom sajtu.Komsika ima problem sa cerkom od 12-13 godina koja ima dozvolu da u toku dana bude po sat vremena na kompu.E sad deca ko deca to znaju da zlouptrebe pa onda visi na fejsu i po 3-4 sati dnevno.Znaci postoji li neka mogucnost da se vidi koliko je vremena dete provelo na fejsu ili uopste na kompjuteru .Koristi IE browser,a od sistema ima vistu.

[ abitbp6 @ 17.10.2010. 18:02 ] @
Bez ikakvog dodatnog softvera, može da koristi Control Panel/Administratiove Tools/Event Viewer, i da tamo pregleda vremena koja se javljaju u dnevnicima. Može da gleda pod Security ili pod System.
A verovatno ima i nekog freeware softvera koji to može da beleži. Pisao sam jedan takav, davno, davno. Pratio je i vreme koliko se radi i šta se tačno radi. Ali, to je staro, bio je napisan kao interaktivni servis, a od Viste interaktivni servisi ne rade na isti način, tako da mislim da ne bi radio bez prepravki. Nađi nešto na Internetu...
[ Blaise De Vigenere @ 04.02.2011. 13:09 ] @
Parental Control program. On ima sve što ti treba a besplatan je.
[ IQ2K5 @ 12.02.2011. 17:52 ] @
Ja koristim Manic Time - http://www.manictime.com/ - za sličnu svrhu, samo što ja pratim sebe da ustanovim gdje gubim najviše vremena i koliko mi pojedini zadatci uzimaju vremena.

Ali mogu ga preporučit i za ovu svrhu pošto podržava stealth način rada i zaštitu postavki i interfejsa, tako da će program biti nevidljiv svima osim tebe.

Program prikazuje timeline i prati kada se koji program pokreće, koliko se s njime radi, koji se dokumenti otvaraju (npr. nazivi fajlova u acrobat readeru, i nazivi i adrese sajtova u internet pretraživačima), itd.