[ djura63 @ 21.10.2010. 22:26 ] @
| Ja sam ovaj forum shvatio kao mesto za raspravu, savete, razmenu iskustava... iz oblasti el.tehnike.To znači da je dozvoljeno nacrtati i objasniti, recimo princip rada radar-detektora.A to što je i samo njegovo posedovanje na vozilu kažnjivo nije i ne sme biti razlog za zabranu objašnjenja njegovog rada.Pa i đaci u srednjoj školi uče kako se pravi molotovljev koktel.Sličnih primera je bezbroj.Nemojte gušiti razvoj rasprava i želju ljudi da stiču nova znanja.Svako može da svoje znanje zloupotrebi.Ali to pred zakonom ne može opravdati tako što će reći da je to pročitao ili čuo ili...Čak i poznati izgovor tipa:,,Nisam znao da to ne smem'' ne pomaže.Voleo bih da mi neko od urednika da valjano objašnjenje.Pozz. |
[ guja011 @ 21.10.2010. 22:57 ] @
onda pitaj te urednike.
sezonske teme o brojilima i nadmudrivanju ne prolaze ovde.
rasprave, saveti, razmene iskustava su uvek dobrodošli sve dok se tiču legalne upotrebe.
[ guja011 @ 21.10.2010. 23:55 ] @
i to pitanje nema veze samnom, tiče se moderacije foruma.
[ djura63 @ 22.10.2010. 01:12 ] @
Tiče se pre svih onoga koji ima mogućnost da zaključava i/ili briše poruke (postove).Ali i svih članova ovog izuzetnog foruma.Ne smemo dozvoliti da dođemo na isti nivo na na kome je recimo forum (slične sadržine):,,Sam svoj majstor''.Recimo, objavljivanje linkova za download-ovanje knjiga jeste legalno ali samo download-ovanje svakako nije.To spada u kršenje autorskih prava.Verujem da smo se u potpunosti razumeli.Sada vidim da si i ti moderator ma šta to značilo.Pozz.
[Ovu poruku je menjao djura63 dana 22.10.2010. u 02:36 GMT+1]
[ guja011 @ 22.10.2010. 01:57 ] @
poređenje Elitesecurity foruma sa drugim je bespredmetno. ES ima svoja pravila a moderatori su tu da ih sprovode.
to podrazumeva između ostalog zaključavanje/brisanje neodgovarajućeg sadržaja.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.