[ srbijadamus @ 23.10.2010. 08:46 ] @
Pozdrav svima
Završio sam "državni fakultet" društvene nauke (žali Bože para i vremena)
Tokom studija sam ostao invalid imam porodicu ,ženu i dete .
Treba mi posao ,sa faksom koji imam neću da ga tražim ,jer nemogu da ga dobijem ,nema mesta ,tetkin mali kad diplomira njega ćemo uzeti ,Krkobabićev brat od kuma samo da upiše fakultet pa je tu ,uostalom znate već kako se kod nas živi.
Elem hoću da radim kao freelancer i na raskrsnici sam ,u koju oblast da upustim
Marketing i slično
Programiranje
Šta odabrati spreman sam da se maksimalno uključim i mogu da učim(Latinski i Antički Grčki su mi bili obavezni na faksu) tako da PHP ili neki drugi programski jezik ne bi predstavljali problem sve sem c++.
Dakle šta učiniti ,gde se okrenuti tj gde mogu da zaradim dovoljno kada počnem za hleb .[ antuntus @ 24.10.2010. 11:48 ] @
Po meni je bitno ono sta ti zelis. Dakle ako zelis radit kao recimo PHP programer i postanes jako dobar u tom ili zelis radit kao flash dizajner svejedno. Ako si dobar ne moras se sekirat za novce. U svakom poslu imas jako puno ucenja, ali toga si sigurno i sam svjestan... pogledaj malo na freelance stranicama sta se trazi i kakvi su zahtjevi pa kad malo suzis sta bi radija mozda ces lakse doc do odgovora. Btw. grcki ti ima malo veze s recimo phpom ;). To sta su obojoe jezici ne znam oce li ti pomoc.

Sretno!
[ Marko_L @ 24.10.2010. 14:46 ] @
Kreni odavde
http://www.elitesecurity.org/t288391-Freelance-Tutorial
pa ako budeš imao još pitanja, tu smo.