[ ficatdi @ 25.10.2010. 10:45 ] @
Dobar dan svima Moje pitanje je koja je razlika izmedju sprejeva EMI 35 i GRAPHIT 33 od projzvodjaca "Kontakt Chemie"? U obliku su spreja i oba sluze za nemetalne povrsine (kucista) da se obloze da bi imale el. zastitu od spoljnih uticaja, to jest da bi oponasale metalna kucista. Takodje su provodnici. Oba mogu da se kupe u Kelcu (bivsi Radio klub) ali tamo nisu mogli da mi kazu razliku, samo da nije sve jedno koje se koristi, i gde se jedno primenjuje drugo ne moze. Meni treba za jedan Simensov adapter koji sluzi za povecivanje PC i PLC koji je u plasticnom kucistu, a unutra je oblozen (premazn) nekom bojom koju je provodna i sluzi za el. zastitu. Preko nje su kratko spojeni sirmovi kablova koji idu ka PC i ka PLC-u. Ne znam zasto, ali ta zastita je pregorela. To mozete videti na sledecim slikama: ![]() ![]() Zamolio bih ako je neko radio sa slicnim sprejevima ili sa kucistima koja su iznutra oblozena provodnom bojom da mi pomogne. Hvalna unapred, svi predlozi i pitanja su dobrodosla. |