[ mitke013 @ 26.10.2010. 01:12 ] @
Prica je sledeca: napravio sam program 'Constructor' koji mi mnogo olaksava kreiranje novih projekata. Ideja je da ga postavim na youtube za potencijalne klijente kojima treba freelancer. E sad; video se trenutno nalazi na http://webjobs.biz/constructor.swf pa bih voleo da ga pogledate. Snimak je mnogo izgubio na kvalitetu tokom konverzije iz 1920x1024 AVI -> 640x480 SWF ali to nije bitno. Ne obracajte paznju ni na gomilu gramatickih gresaka, morao sam da zurim kako bi snimak stao u 10 minuta. Kad se ovo bude prepakovalo i bude sinhronizovalo na engleski (klijent iz AU ce to da uradi), da li bi tako nesto privuklo jake igrace? Pod jake mislim na likove koji placaju $25++ na sat, koji nece nekog jeftinog Indijca, zele samo kvalitet itd... Freelancer-i vec znaju o cemu pricam. Da li video dovoljno pokazuje kvalitet koda, moju brzinu itd... Najvaznije: Da ste kupac usluga, da li bi vas ovako nesto privuklo da me kontaktirate? PS: preporucio bih da snimite video na hard, iz browsera se bas lose vidi. Moze se gledati i iz recimo Smplayer-a, samo se upise URL fajla. |