[ ukide76 @ 28.10.2010. 12:49 ] @
Evo link sa mojim referalom da se registrujete na sajt koji se reklamira da ce da bude najbolji sajt za placanje na Internetu. http://www.paybox.me/

Daju za uclanjenje 50 dolara i jos do 20 dolara svaki dan zavisno od vase aktivnosti. (dajete im sugestije,ucestvujete u njihovoj PayBox Shop, kupujete i prodajete za te njihove dolare,bas je zanimljivo)

Pare se za sad ne mogu podici, jer nisu poceli sa radom zvanicno. Kazu cim dostignu odredjeni broj korisnika, otvorice sajt za online placanja. Zasada su sva placanja unutar sajta sa njihovim dolarima.

Dobijate link preko koga mozete da uclanjujete dalje i da dobijate 5$ po svakom novom clanu, s tim sto nije piramidalna sema tako da nista ne dobijate od zarade clanova na drugom nivou sem tih 5 dolara. ( primjer moj link http://www.paybox.me/ preko koga ja pokusavam da zaradim 5 dolara :) )

Sajt jos nije zvanicno lansiran,u testnoj je fazi, tako da sigurno tih bonusa nece biti kad pocnu da rade.

Ako bude koja kinta super,ako ne bude opet nista nije izgubljeno,nista se ne ulaze.

Ja nista ne zaradjujem od vase dalje aktivnosti na sajtu, samo tih 5 dolara ako se uclanite preko mog linka http://www.paybox.me/

To isto vazi za sve nove clanove.

Zabavite se kupujuci i prodajuci u njihovoj Paybox shop sa tim njihovim dolarima, ko zna mozda se na kraju isplati, kad zvanicno pokrenu sajt.
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 01.11.2010. u 16:36 GMT+1]
[ DR83 @ 28.10.2010. 21:16 ] @
Pa da, nisu skoro ni poceli a vec spamuju. Ccc.
[ ukide76 @ 01.11.2010. 15:33 ] @
Ko bre spamuje?!
Mozda sam stvarno pretjerao sa linkovima, al mi ne da da izbrisem tako da bih zamolio admina da izbrise zadnji link, ni meni se ne svidja estetski.
Al mislim da je korisna informacija.
Zasto ne iskoristiti mogucnost kad daju ove bonuse, mozda bude neka kinta kad pocnu da rade.