[ nuc @ 02.11.2010. 07:15 ] @
Pozdrav svima ... evo koji ja problem imam ... u pitanju je ASUS WL-500G Premium i brat bratu ovaj ruter me sluzio savrseno nekih dve godine ... radi u kombinaciji sa SBBom super, Printer shareing super, ... ali ... pre neki dan mi nestane struje i to trajalo nekih 2h, pa kad se sve ponovo vratilo router od tada ne radi ... ustvari ... ne radi u smislu da ne postoji konekicja sa racunarom preko LAN porta i ne postoji konekcija sa modemom preko WAN porta sve diode na njemu sijaju (1,2,3,4 i WAN) a dioda za POWER i AIR ne ... ne mogu ni da mu pristupim preko 192.168.1.1 ostavio ga ja tako upaljenog jedno 30ak+ minuta i on poceo nesto da blinka, kao da se trudi da proradi ... blinkaju mu diode po 100 puta ... ja ga povezem na komp (nisam ga ugasio) i uspem da mu pristupim ... odradim jedan softwerski reset modema i on proradi uzmem da ga premestim tamo gde mu je mesto i kada sam ga opet povezao na struju (hardwerski reset) opet isto ... ne radi pa posle 30ak+ minuta proradi ... povezem ga ... skinem najnoviji ASUS firmware i od tada je radio dva dana kako treba ali ... evo sad opet ... probacu i sa tim OLEGovim firmwareom mada mislim da nije u tome problem ... jednostavno cim mu ukinem pa vratim napajanje on se istripuje ... a sve je to krenulo od dana kada je nestala struja ... pomagajte ako ima neko ovaj ruter i dobru volju da probamo kombinaciju moj ruter njegovo napajanje i obrnuto da metodom eliminacije probamo da utvrdimo gde je problem neka se javi ... pp, email kako god da mu je lakse |