[ svr @ 13.11.2010. 14:31 ] @
Posle 15-tak godina koriscenja Sezampro interneta izgleda da cu ovih dana da predjem na drugog provajdera. Prostom racunicom dosao sam do zakljucka da je bolje biti NOV clan -nego stari. Stari clanovi sezampro dobijaju popust 5- 10% mesecno (oko 72.5 din manje svakog meseca ili 870 din za godinu dana) - dok novi pet puta vise - 3 meseca DZ- 4500 din???? Normalno dodjem na ideju da ZAUVEK ostanem NOVI korisnik, i pre godinu dana, uzmem MIK broj, i odmah potpisem nov ugovor na 1 godinu. Tip iz Sezampro-a je bio sokiran, ceskao se po glavi, bio zbunjen i na kraju mi priznao da niko pre mene nije trazio tako nesto (ovo mi je drugi put u zivotu da budem prvi) :lol: . Uglavnom taj ugovor ovih dana istice. Hteo sam da ponovo uradim isto - uzmem MIK br i ponovo potpisem ugovor ali sada su mi u korisnickom servisu rekli NE MOZE ! Ne budem ja lenj napisem mail korisnickom servisu sa pitanjem ako ne mogu da potpisem novi ugovor i odem sa sezampro, posle kog vremena mogu ponovo postati Sezampro korisnik? Racunam oprostice mi i zaboravice moju nelojalnost, pa cu moci da se posle 1 nedelje, 1 meseca ili 1 godine vratim i postanem ponovo njihov korisnik. Nema jos odgovora. Cekam vec 20-tak dana?! Mission impossible. Kuda posle sezampro? Interesuju me ponude tipa 3-6 meseci besplatno. |