[ ljubisa88 @ 16.11.2010. 18:15 ] @
Pozdrav svima Jel ima neko semu za doticni JVC KS-F330R ? |
[ ljubisa88 @ 16.11.2010. 18:15 ] @
[ ljubisa88 @ 19.11.2010. 15:37 ] @
Znaci u pitanju je autokasetofon a u planu mi je da otkopcam audio sa AM prijemnika i tu spojim MP4 player :)
[ shonextr @ 24.11.2010. 01:36 ] @
Evo sheme!
[ ljubisa88 @ 24.11.2010. 18:37 ] @
[ Pioneer cdj 200 @ 24.11.2010. 19:53 ] @
To sam i ja napravio... Slikao sam i snimao i postavio video ovdje:
http://www.youtube.com/watch?v=GWxFZSyYy64# Al da ti odmah kažem, ne znam dal ćeš moći odvojiti samo AM tuner. Kod većine (ako ne i kod svih) autoradija je tuner odvojen od ploče unutar metalne kutijice (da štiti od smetnji) i pinovima se spaja sa pločom. A audio izlaze (lijevi i desni) koje ima se odnose na kompletan tuner, znaći FM i AM. Al ako hoćeš zadržat FM tuner, možeš napravit kao i ja prekidač koji će prebacivati između tunera i ulaza. Inaće, ideja ti je super jer ionako danas malo tko sluša AM pa bi se moglo direktno na radiju prebacivat (AM bi predstavljao ulaz) al morao bi onda kopati po tuneru a pretpostavljam da je cijeli tuner (i AM i FM) unutar jednog chipa. Inaće na videu je Daewoo kazetofon al istu stvar sam napravio i na JVC KD-S733R (CD player), kad je konkretno JVC u pitanju, i također radi besprijekorno. [ ljubisa88 @ 25.11.2010. 13:16 ] @
Znam da su u istoj kutijici, i ko sto sam kazes(ako ima potrebe da se persira, reci/te :) ) a plan je da pokusam odvojit napajanje AM-a i onda otkacit njegove audio vodove skalpelom i tu spojit MP4 e sad na kutijici busit mali rupu za konektor zalemit i bilo bi super skoro nikakva investicija a zvuci super kao CD. na kraju krajeva mogu i spojit na ulaz za glavu kasetofona otkacim samo napajanje motora, a aktiviranje vrsim kasetom nekom da ukljuci prekidac to je alternativno.
A zelio bih to sa AM uradit jer stvarn onema sta da se slusa na AM talasima. Pozdrav Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|