[ circulation @ 17.11.2010. 20:05 ] @
| Ciao narode,
Molim pomoc ako neko zna...
Laptop HP sa grafickom ati radeon 4330 HD i LCD Samsung, ne znam tacno koji 32 inca HD ready.
Kupim fino HDMI kabl, udenem nazad u tv i upalim hdmi mod, udenem u Laptop i sve je to udenuto, osim sto nema slike.
Interesantno je doduse da kad vadim kabl iz laptopa, slika na tvu blicne i kaze proverite kabl, a kad udenem opet kabl u laptop tv kaze nema signala.
Probao sam u Catalystu da pronadjem bilo sta sto bi nagovestilo da moze da se pusti slika, ali nikako ne ide.
Da ne zna neko kako se to radi.
|
[ branko08 @ 17.11.2010. 20:09 ] @
probaj podići rezolucilu na laptopu pa onda spoji sa TV
[ circulation @ 17.11.2010. 23:23 ] @
hvala na odgovoru.
rezolucija je na maksimumu, 1366x768, probao sam da smanjim ali se nista ne desava.
kabl sam kupio u tehnomaniji za 700 dinara, nadam se najiskrenije da je to u pitanju, jer u bilo kojoj drugoj varijanti znaci da mi nesto ne radi, ili tv ili laptop... :(
dodatna informacija> kad je kabl uljucen i u komp i u tv na tvu pise nema signala (komp ne detektuje nista), kad iskljucim kabl na tvu pise Proveri signalni kabl.
ovo bi moglo da znaci da je ipak u pitanju slanje signala s kompa...
[Ovu poruku je menjao circulation dana 18.11.2010. u 00:39 GMT+1]
[ circulation @ 25.11.2010. 15:40 ] @
Update,
Pošto na tvu piše HDMI/DVI kupio sam dvi-hdmi adapter i povezao sa desktopom da proverim da li će tako da radi.
Odgovor je - NE.
Izgleda da mi je HDMI prikljucak na tvu mrtav, pošto sam kabl probao kod druga i radio je perfektno.
Eto, ako neko ima još neku ideju neka slobodno kaže.
[ CSS @ 02.12.2010. 17:01 ] @
Prvo ubaci kabl u TV i lap. pa onda uključi oba.
Pošto je ATI grafička moraš da podesiš extend windows on this screen ( screen 2 )
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.