[ Aolynk @ 24.11.2010. 16:46 ] @
Pozdrav svim clanovima. Ne znam da li je ovo pocetnicko ako jeste neka prebace o PHP za pocentike... E moj problem je sledeci... Ja i moj tim smo napravili igricu koja je slicna Travianu, radjena je u PHP-u koja podrzava MySQL.... Sada u igrici se sve zasniva na vremenu i vremenskim zonama... NPR: Da bi dogradili resursno polje na neki level morate da sacekate na primer 1:50 min. E sada problem je sto to moze da se ubrza naravno ko se malo razume. Udje se na sat u racunaru i pomeris sat unapred automatski se i u browseru promeni vreme i njegovo resursno polje je zavrseno sto pravi veliki problem....Kako to da zaustavim??? Da ne moze da utice promena vremena na svom racunaru... I da posto mi nesto nije jasno taj ceo proces vremenskih zona na internetu jel ima neko da mi uopste pojasni... Da li neko moze na primer da promeni svoju vremensku zonu a da ona utice na server? Ili nedaj boze da neko hakuje da postoji neki propust i menja zone kako hoce... Kako to da obezbedim? Ja i par drugara smo testirali igricu radi super ima dosta matematickih proracuna nije previse komplikovana ali sada radimo na testiranju bezbednosti.... Bicu vam zahvalan na svakom odgovoru a uskoro cete i moci da probate igricu samo da sredimo bezbednost. |