|
[ miko.s @ 25.11.2010. 14:07 ] @
| pozdrav svima.
molim vas pomozite, poceo sam jedan projekat (nista veliko, ali mene veseli), i treba mi vasa pomoc oko jedne sitnice.
imam uređaj koji se šteka u autu u upaljač, koji čita mp3 i wma sa usb-a i sd kartice, i ima fm modulator pa emitira zvuk na auto radio. i to mi više ne treba u te svrhe jer sam kupio autoradio sa usb-om, i sad bi ja tu stvarčicu iskoristio kao zasebni usb mp3 player iz kojega mi treba line out.
ta stvarčica je malena, unutra je samo 1 pločica a ja se u smd tehnologiju ne razumim, ali po nekoj logici - mp3 dio i fm dio su odvojeni, i nekakav line out ide do fm modulatora, samo šta ja to ne znam naći, sve je na pločici. pa ako bi mi netko mogao malo pojasnit dali je to moguće izvest. po potrebi, mogu slikati/skenirati pločicu.
*ostatak priče / o projektu*
odlučio sam napravit prenosni radio, dosta izlazim sa prijateljima, kad je toplo idemo na plažu ili neki parkić, kad je hladno kod nekoga u garažu, i htjeli bi muzike, i uvijek završimo na mobitelima šta zvuči grozno, osobito zato šta slušamo metal. ja imam jedan stari grundigov radio, ali je mono i samo 2W, a radi na 6 D baterija koje se dosta brzo pocuclaju, a nisu niti jeftine.
a imam sve šta mi treba, imam centralni zvučnik od kućnog kina, u kojega bi ubacio malo auto pojačalo (mislim da je 2 x 20W), mali olovni akumulator iz starog ups-a, i taj usb mp3 player (plus šta ima i daljinski i display). i šta je najboje od svega, sve skupa stane u samu zvučnu kutiju. već sam isprobao tu kombinaciju, i čuje se pristojno dobro (u odnosu na mobitele, 10000 puta bolje). akumulator traje cca 6-7 sati, šta je dovoljno. |
[ Pioneer cdj 200 @ 25.11.2010. 19:31 ] @
Hahahah nevjerojatno :) Na istu ideju si došao, izlazite isto kao i mi i sve je isto, osim muzike... Muzika NIKAKO nije ista :D
I mene bi zanimalo di naći Line Out na tom čudu, tj već neko vrijeme me zanima jer sam jedno to čudo htio ugradit u svoje pojačalo kao USB player (naručio sam ih više komada). Možda imamo i isti transmitter...
Al mi smo problem na plaži riješili tako što puštamo muziku sa auta, a kad smo po garažama/konobama sam u drvenu kutiju stavio dva Pioneer auto zvučnika 13 cm i na kutiju sam pričvrstio autoradio CD player (na kojem sam napravio audio input za MP3/mobitel/laptop) i napajanje od starog LCD-a.
Inaće sam i ja imao ideju dodat u tu kutiju sa zvučnicima pojačalo, taj USB player, audio input i akumulator, baš istu ideju ko što imaš ti :) Dosta praktična stvar, možeš ju svugdje nositi i uživati satima u dosta glasnoj i kvalitetnoj muzici, za jedan prenosan player.
I također, iskoristio bi to napajanje od LCD-a da mi puni akumulator kad sam doma te da možemo na struju kad je to moguće slušat i usput punit. Ili staviš solarne panele za preko dana hahaha
PS. kakav ti je to centralni zvučnik ako u njega stanu akumulator, pojačalo i player + driveri??
PS: ja sam iz istre isto :) Odakle si?
[ 44250 @ 25.11.2010. 20:23 ] @
Kod mene pise da je bocni line-in sa od 2,5mm ujedno i line-out ako se ukljuce slusalice. Nisam probao ali tako pise na uputstvu. Usput,rado koristim taj uredjaj. ...
[ miko.s @ 25.11.2010. 21:54 ] @
LOOOL, iz rovinja i ja :)
mah, se mi poznamo? đir mi je inače buzz / art, po ljeti bunker i 2. / 3. plaža na punti.
on topic - to je neki shitty centralni zvučnik na kojem mi je prdnuo visokotonac, a i driveri su shitty. a kutija je u odnosu na drivere dosta velika, tako da ima dosta mjesta i za pojačalo i za akumulator, barem ovaj najmanji šta imam (imam toga više doma, ali ovi veći em imaju 3-4-5 kila, em su preveliki).
ma poanta je da nemam ništa pokretno, a i ekipa nema ništa, nema više onih vremena kad su svi imali neki radio u garaži ili lišjeri. a meni se neda nosit hifi opremu svaki put okolo, imam viška i pojačala i zvučnika i svega šta treba, ali to je sve skroz očuvana oprema koju neću ni mrtav stavljat na nekakav betonski pod ili zemlju ili di god. samo fali da jedan nad 3020 nosim okolo, ili wharfedale lasere. u garaži imam jamo d 365 (na kojem je sve osim woofera mrtvo nažalost, pa me čeka rekonstrukcija) ali je toliko velik da van garaže ili malo okolo kuće ne ide. i nažalost samo jedan je, a nemam nikakvo pojačalo kojem mogu bridge-ati izlaze. jedino jače pojačalo mi je cambridge audio 640a, a to ne kanim nositi van kuće. zamisli da padne ili netko prolije nešto na njega, pa ubio bi se.
@44250 - hm, nisam gledao.... uputstva sam davno bacio, bila su na kineski X_x ali stvarčica je po meni bila prejeftina da bi imala tako neku "naprednu" mogućnost. pa ne pamti niti na kojoj je pjesmi stao nakon šta ga iskopčam. a nije ga moguće koristit jer kod nas nema slobodnih fm frekvencija. i ovako koju god freknvenciju da izabereš čim napraviš 5 km ćeš ulovit neku stanicu. probao sam odvidat antenu sa auta, situacija je malo bolja, ali opet krči i lovi druge stanice. novi autoradio i rješen problem.
ili rješenje - običan 3.5 mm jack na stereo činčeve, direkt u pojačalo, pa će netko nosit mp3 player. ali bilo bi mi fancy da imam usb player, i fancy plavi display koji piše ime pjesme.
[ Cyber01001 @ 26.11.2010. 04:12 ] @
Daj slikaj to cudo iznutra ,mozda izmudrujemo nesta! No da nadodam nesto,ja sam sebi slozio jako slicnu stvar! Radi se o centralnom zvucniku nekog sugavog quadro kucnog kina za koji sam slozio jaaaako malo pojacalo od svojih desetak watta sa TDA2003 cipom i sve skupa to nakacim na aku i muziku pustam s moba :D
[ Pioneer cdj 200 @ 26.11.2010. 08:32 ] @
Citat: miko.s: LOOOL, iz rovinja i ja :)
mah, se mi poznamo? đir mi je inače buzz / art, po ljeti bunker i 2. / 3. plaža na punti.
on topic - to je neki shitty centralni zvučnik na kojem mi je prdnuo visokotonac, a i driveri su shitty. a kutija je u odnosu na drivere dosta velika, tako da ima dosta mjesta i za pojačalo i za akumulator, barem ovaj najmanji šta imam (imam toga više doma, ali ovi veći em imaju 3-4-5 kila, em su preveliki).
ma poanta je da nemam ništa pokretno, a i ekipa nema ništa, nema više onih vremena kad su svi imali neki radio u garaži ili lišjeri. a meni se neda nosit hifi opremu svaki put okolo, imam viška i pojačala i zvučnika i svega šta treba, ali to je sve skroz očuvana oprema koju neću ni mrtav stavljat na nekakav betonski pod ili zemlju ili di god. samo fali da jedan nad 3020 nosim okolo, ili wharfedale lasere. u garaži imam jamo d 365 (na kojem je sve osim woofera mrtvo nažalost, pa me čeka rekonstrukcija) ali je toliko velik da van garaže ili malo okolo kuće ne ide. i nažalost samo jedan je, a nemam nikakvo pojačalo kojem mogu bridge-ati izlaze. jedino jače pojačalo mi je cambridge audio 640a, a to ne kanim nositi van kuće. zamisli da padne ili netko prolije nešto na njega, pa ubio bi se.
@44250 - hm, nisam gledao.... uputstva sam davno bacio, bila su na kineski X_x ali stvarčica je po meni bila prejeftina da bi imala tako neku "naprednu" mogućnost. pa ne pamti niti na kojoj je pjesmi stao nakon šta ga iskopčam. a nije ga moguće koristit jer kod nas nema slobodnih fm frekvencija. i ovako koju god freknvenciju da izabereš čim napraviš 5 km ćeš ulovit neku stanicu. probao sam odvidat antenu sa auta, situacija je malo bolja, ali opet krči i lovi druge stanice. novi autoradio i rješen problem.
ili rješenje - običan 3.5 mm jack na stereo činčeve, direkt u pojačalo, pa će netko nosit mp3 player. ali bilo bi mi fancy da imam usb player, i fancy plavi display koji piše ime pjesme.
To je moj stari đir, kad sam prije sa ovim drugima izlazio koji isto slušaju metal sada sam u drugom društvu, mi smo ti uglavnom po plažama na Veštru (nebi to bili mi kad nebismo imali neke lude ideje i išli tamo di drugima ne pada napamet :D) i slušamo mjuzu sa auta i uvijek ima nešto cuge :D
Kaži mi makar na PM ime ili neš, vjerojatno te znam bar iz viđenja. Ti si vjerojatno u ovom društvu sa Kevcom, Borijanom... Vidim po temama u kojima pišeš da i tebe zanimaju kompovi, ta tehnika itd. Inaće lijepa ti je kolekcija stvari doma, nemoj to svakako nosit van. Ja sam znao nosit one male Geniusove prijenosne zvučnike tako po rođendanima i uvijek bi završilo pivo na njima :)
Uglavnom je problem tako kad si vani struja... Ja nemam akumulator (zasad) pa kad idemo negdje di je nepristupaćno autom (npr. Polari) sve se svodi na te prijenosne zvučnike ili one od Sony Ericssona male.
Di uspiješ spalit sve te silne zvučnike? xD Gledam sad ove d365 i woofer mi je ful poznat. Koliki mu je promjer? Jer po izgledu membrane i svega, mislim da jedan takav woofer imam ja doma, dao mi frend al je spržen isto. I da, na magnetu mu piše Jamo tako da je to vjerojatno to. Samo ima ful mali magnet i ja sam mislio da nije to baš bas al ispada da je. Onda se isplati i popravljat ga ako budem imao volje...
Ja nisam nikakva upustva dobio s tim kineskim čudom. Došli su u običnoj vrećici skupa sa kablom za ulaz i daljincem a jedan je čak i bio sav razmrdan, tog sam odmah rastavio. Al s obzirom da sam dao oko 3€ za komad, neću se žaliti xD Čak i dan danas ne znam što su sve one funkcije koje možeš uključit kad držiš stisnutu tipku Play. Znam samo za random biranje pjesama, a ovo drugo sam direktno proizvođaču preko eBaya poslo poruku i reko je da mora pitat njihovog inžinjera i da počekam. Odgovor nisam dočekao... Znaš možda ti?
Što se ovoga za input-output tiće, malo mi je nelogično da ulaz predstavlja i izlaz? A i kako ćeš na 2.5mm spojiti slušalice, mislim postoje al nisu baš standard... Budem ja probao žice zalemit pa stavit na ulaz pojačala. Bilo bi dobro da i ti svoga uslikaš da vidimo dal imamo iste, mada tvoj će biti naprednija verzija jer moj nema ime pjesme. Di si ga kupio?
A za kvalitetu, uvijek ti je bolje riješenje radio sa USB-om. Al meni stara neda, pošto je njeno auto, da vadim tvorničkog. Mislim, riječ je o Clarionu i lijepo se čuje al ima dosta slabo pojačalo (brzo ulazi u distorziju, mislim da je 4x11W) i ne čita MP3. Ja sam ovo čudo kupio i pristojno se i čuje (nema puno smetnji) al je kvaliteta sa CD-om neusporediva pa ipak pržim i dalje audio CD-eve u zadnje vrijeme :)
Ovo zadnje ti i je najbolje riješenje al kao što si reko nije fancy... Ovako imaš i daljinac i sve al opet si možeš staviti i audio input jer meni nekad dođu i kažu (daj kakva ti je to muzika) i uvale mi svoj MP3 ili netbook :D
Citat: Cyber01001: Daj slikaj to cudo iznutra ,mozda izmudrujemo nesta! No da nadodam nesto,ja sam sebi slozio jako slicnu stvar! Radi se o centralnom zvucniku nekog sugavog quadro kucnog kina za koji sam slozio jaaaako malo pojacalo od svojih desetak watta sa TDA2003 cipom i sve skupa to nakacim na aku i muziku pustam s moba :D
Imam ja brdo slika iznutra, al ne znam dal imamo isti player. Negdje sam na ovom forumu bio čak i postao, mislim, jer je i jedan forumaš bio rekao da je to napravio uspješno i da radi, al sam mu slao PM i nije odgovorio. Vjerojatno nije više na ovom forumu aktivan.
Ubija me ova cenzura na forumu -.-'' nikako da isprve pošaljem poruku :D
[ miko.s @ 26.11.2010. 11:23 ] @
sliku stavim malo kasnije, moram izvuć čudo iz ormara prvo, ne znam točno di je. i onda to spojit na transformator jer mi se ne ide do auta.
očito si stariji od mene, ja sam '89. tako da đir mi je bio mali lobo, zilly, šale, boki... povremeno dandolo kad se pojavi, i komplet generacija '91 koji su sad upisali faxeve.
a cuga uvijek :P svako jedan najlon i deri, zato i idemo tamo di možemo pješke doma, kazne više nisu tako male...
par puta smo mislili ić na veštar, ali nas je uvijek bilo strah murje , a pješke no way, nije daleko, al ko će hodat za nazad kasnije.
šta se sve ove opreme tiče, sve je funkcionalno osim tog jama (i argh, skurio sam si i jednog kefa (kef q 55.2, floorstander) otišao mu je tweeter, šta me šokiralo jer mi pojačalo nije toliko jako, i sad me čeka pljuvanje masne love ili za novi driver, ili premotavanje tweetera).
taj jamo ti ima bas od 30 cm, ako ne i veći, u garaži mi je a trenutno se ne kanim mrdnut iz kuće. i baš kao šta si rekao, magnet je malen, i na njemu piše 80W, tako da nemam pojma odakle deklaracija na kutiji da je power handling 200/365W. horna je mrtva, to je rješivo uz malo igranja u kućnoj radinosti, imam zamjenski driver ali je univerzalan, pa ne paše na hornu, tj ima lufta pa kako udari bas zrak piči kroz hornu.
i midranger je potpuno drugačiji, nit je prave veličine niti odgovarajuće snage. i tu me zapravo čeka kupnja nečeg ful novog, ili iskamčit od nekoga zvučnik za auto od kojih 16-18 cm.
glede uputstva za tu mini stvarčicu, nemam pojma. limitirao sam se na korištenje play i next funkcija. sve drugo me nije zanimalo. ima i nekakav equalizer, i ne znam ni sam šta sve ne, ali mi ne treba. a da je zvuk lošiji od cd-a, opako lošiji. lošiji je i od običnog fm-a. kupljen na ebayu, za par usd. kod mene je bio panasonic radio, isto čita samo audio cd-e, imao sam ih 30tak u autu, ali kad se to počelo ljuštit imao sam sve svjetlucavo po tepisima, pa sam ih jednostavno bacio u smeće i kupio si radio sa usb-om.

[ Pioneer cdj 200 @ 26.11.2010. 19:04 ] @
Ja stariji? Hehe, ja sam '92. Sad sam maturant... A šta se '91 tiće, ima ih i u mom društvu, Šterbić, Damijanić, Barbančić, Labinac, al nevjerujem da ih znaš. Od ovih jedino Zillya znam, ako misliš na Entonia. Addaj me na fejs, ako imaš pa cemo vidit ako se znamo :D
Eh taj problem sa kaznama je oduvijek prisutan. Ja sam do nedavno (do kad nisam položio) se uvijek švercao kod nekod od ovih '91 u autu a sada sam dvaput išao na rizik.
Di svu tu opremu nabaviš? Manje nisi skurio toga :D Mislim, meni je čudno jer u životu nisam skurio ni jedan zvučnik. Točnije, čak i kad sam namjerno probao, nisam uspio. Dešavalo mi se jedino da mi pukne membrana ili slično. Nisam uspio nikad zavojnicu skurit. Tako da sam, iz svega toga, zaključio sam da je (jako) teško skurit zvučnik, al da je lako bas razvalit al da mi tweeter crkne, to mi se nikad nije dogodilo.
Onda je to taj Jamov driver, znam da je ovaj moj ogroman. Kad sam ga unosio u kuću i kad ga je stari vidio, zanijemio je.
Ja sam isprobavao taj EQ njegov al se još najbolje čuje sa EQ 1 (defaultnim). A što se njegovog Volume controla tiće, ja ga moram smanjit na 20 (od mogućih 30, a po defaultu bude 25 kad se upali) da bi se dobro čulo. Sve preko toga se čuju distorzije, krčanje itd.
Nemogu više nać svoje slike al čudo mi je još rastavljeno dolje pa sutra budem slikao... Moj je identični tvojem samo što nema ispis imena pjesme. Već kroz cijeli ekran je frekvencija, a kad mjenjaš pjesmu pokaže samo broj pjesme.
[ miko.s @ 26.11.2010. 19:54 ] @
barbančića znam, jer je stariji buraz (čičko) išao samnom u razred. onda vjerojatno znaš i šumahera jer je '91, i možda dasena i vjeka?
šta se opreme tiče, dosta toga kupim, neke stvari posudim, neke dobijem. recimo, wharfedaleove sam dobio, kefove sam posudio, doduše od starog, ali opet mi je bed šta se skurio.
uređaje sam pokupovao unazad 5-6 godina, zapravo od kad sam počeo zarađivat (jer sam radio od svoje 16.) tako da imam zalihu cd playera, md deckova, pojačala, zvučnika....
ps - bacio oko na fejs profile, dasen is a mutual friend. i diana. pretpostavljam da onda znaš i bajdla.
šta se ovog vraga tiče, kad ulovim malo više vremena ću ga rastavit pa vidit šta sa time... ali u te čipove i p. m. razne se ne kužim...
ps - nije toliko teško skurit zvučnik. membrane izbit je najlakše, malo jače pojačalo, okreneš bass na max i odvrneš. paf i nema je. a kef 55.2 pati od tog problema, crkne iz vedra neba, vidim po netu da rikavaju i kad se tiho sluša, to im je mana. a naravno to neznaš dok ti se ne desi pa ideš kopat po netu.
[ Pioneer cdj 200 @ 26.11.2010. 23:00 ] @
Znam i dasena i bajdla i vjeku i dianu itd. Kako se ti zoves? Nez dal tebe znam xD
Ja osjetim kad zvucnik ne moze vise pa stisam. Nije ga lako spalit. Ili su ovi moji jako izdrzljivi jer ih ponekad i drzim i da se lagano muce a opet im ne bude nista. Jedino moram pazit na ove kutije koje sam starom maznuo da ih ne ostetim. Jbg starije su od mene al su odlicne.
[ Pioneer cdj 200 @ 27.11.2010. 11:50 ] @
Citat: 44250: Kod mene pise da je bocni line-in sa od 2,5mm ujedno i line-out ako se ukljuce slusalice. Nisam probao ali tako pise na uputstvu. Usput,rado koristim taj uredjaj. ...
Ja sam probao sada i u pravu si :) Spojio sam slušalice na taj ulaz i stvarno, sviraju! Samo što se poprilično tiho čuje. Kad sam odvrnuo do kraja (pojačalo na 30), čuje se kao moj MP3 sa 40% snage. Prije pojačala, trebalo bi ga još jednom pojačat al se dosta solidno čuje.
Jučer je zagrmilo ovdje i spušio DVB-T receiver. Ako ga ne budem uspio popravit, iskoristit ću njegovo kućište i to čudo jedno koje imam rastavljeno ugradit unutra i napravit mu jedno kao pretpojačalo sa nekim starim tranzistorima. Moj frend je sa njima radio si pojačalo za slušalice za komp i probao sam slušat na kompu sa i bez tog pojačala i razlika je dan i noć. 1000 puta bolji zvuk izađe van kad je preko tog pojačala nego samo direktno na komp. Uz to pretpojačalo, stavio bi i jedno pojačalo sa TDA 1554 (2x20W) i onda to nosiš van i samo spojiš na zvučnike i evo mjuze :)
PS: kinezi su fulali malo kod ovog mojeg. Piše da je 2.5mm utičnica i dobio sam onaj kabel sa 2.5mm na 3.5 i ja ga uštekam kad ono ispada van. I probao sam direktno uštekat slušalice i bez problema su ušle. Znaći moja utičnica je 3.5mm :D
[ miko.s @ 27.11.2010. 14:29 ] @
hm, nisam išao za tim. iako, imam negdje slušalice od nokije sa 2.5mm jackom, pa ću probat i vidit kako se čuje. tnx za info
[ Pioneer cdj 200 @ 27.11.2010. 15:11 ] @
NP
A skužio sam i zašto se tako slabo čuje. Isprva mi je bilo čudno kako izlaz ujedno može biti i ulaz. Vjerojatno odmah nakon dekodera za zvuk dolazi ta utičnica i onda sve to skupa ide u nekakvo malo pretpojačalo. Znaći ravno iz dekodera ide i na utičnicu i na pretpojačalo tako da je ona vjerojatno spojena na izlaz dekodera i ulaz pretpojačala.
Možda je i kod tebe ipak riječ o 3.5mm utičnici, pogledaj...
[ Aleksandar Đokić @ 27.11.2010. 23:37 ] @
sto ne ugradite fm prijemnik u kutiju pa iz njega vucite line signal
[ Pioneer cdj 200 @ 28.11.2010. 00:24 ] @
Tako se gubi na kvaliteti. Danas sam ga spojio na pojacalo i dosta dobro radi. Sutra cu uploadat video
[ miko.s @ 25.12.2010. 20:40 ] @
prošlo skoro mjesec dana, ali bio sam zauzet ispitima i kolokvijima.
danas sam počeo cijeli projekat.
uglavnom, sve stane unutra, ovih dana ću si napravit mjesta za ulaze i prekidače, jer moram prekidačima regulirat dovod struje na bateriju i na pojačalo (zbog punjenja), odlemit ću volume kontrol sa pojačala i stavit ga spreda da mogu regulirat, a ideja sa usb mp3 modulatorom je otpala jer preko aux in ulaza nema zvuka nego samo škripi i zuji. tako da on otpada i pustit ću obične činčeve, pa koristit neki mp3 player za izvor zvuka.
sutra me čeka faza bušenja rupa za držače pojačala i akumulatora, dc in ću spojit na ulaz koji se do sad koristio za zvuk, prekidače već imam, fale mi samo činčevi za na kutiju, ali i njih mogu odlemit sa pojačala.
probao sam sve skupa, čuje se đene đene, ali će poslužit.
[ 44250 @ 25.12.2010. 21:24 ] @
Ha ha ''djene djene'' ,i na mediteranu se taj izraz koristi? :-)
[ miko.s @ 25.12.2010. 22:46 ] @
imam na faksu 2 frenda koji su podrijetlom iz CG pa sam to od njih pokupio, ali tu ti je jedan veliki mix jezika, zapravo najmanje se hrvatski priča, većinom je kombinacija dijalekta, talijanskog i srpskog.
[ Pioneer cdj 200 @ 30.12.2010. 09:57 ] @
Citat: miko.s: prošlo skoro mjesec dana, ali bio sam zauzet ispitima i kolokvijima.
danas sam počeo cijeli projekat.
uglavnom, sve stane unutra, ovih dana ću si napravit mjesta za ulaze i prekidače, jer moram prekidačima regulirat dovod struje na bateriju i na pojačalo (zbog punjenja), odlemit ću volume kontrol sa pojačala i stavit ga spreda da mogu regulirat, a ideja sa usb mp3 modulatorom je otpala jer preko aux in ulaza nema zvuka nego samo škripi i zuji. tako da on otpada i pustit ću obične činčeve, pa koristit neki mp3 player za izvor zvuka.
sutra me čeka faza bušenja rupa za držače pojačala i akumulatora, dc in ću spojit na ulaz koji se do sad koristio za zvuk, prekidače već imam, fale mi samo činčevi za na kutiju, ali i njih mogu odlemit sa pojačala.
probao sam sve skupa, čuje se đene đene, ali će poslužit.
To šta škripi... Jel to kad AUX in koristiš kao ulaz ili izlaz za u pojačalo? Jer ako je kao ulaz, nemoraš njega koristit kao ulaz već si pustiš i njega i cincheve koji idu direktno u pojačalo. Ako zuji kad njega spojiš na ulaz pojačala, nešto ti nije u redu...
Ja si kupio akumulator 12V 4.5Ah. Već dva puta smo bili igrat odbojku na igralište i uzeo lijepo akumulator, autoradio, MP3 player i dva auto zvučnika u drvenoj kutiji. Ma čulo se po svom naselju :) A svirao je bez problema 4 sata. Malo je teško za nosit sve tako odvojeno al dok nešto ne smislim, poslužit će :)
[ miko.s @ 03.01.2011. 15:49 ] @
škripi kada aux in koristim kao izlaz. ne čuje se nikakva muzika, samo zujanje i škripanje. čini se da nemamo iste mp3 playere. iako, nije bed, pustim činčeve, strpam kabel u đep i vozi.
trenutno sam zapeo na pločici sa komandama, previše je zima da u garaži bilo šta radim, a pločica mora biti okrugla (da uđe na mjesto tweetera). ostalo imam sve, prekidači su tu, baterija, konektori... fali samo dobre volje.
[ Pioneer cdj 200 @ 03.01.2011. 23:41 ] @
Mislim da nemamo, ne... Jer tvoj ima i prikaz pjesme jel? Moj nema...
Eh, zima je i tu kod mene samo što ja to ignoriram pa sam lijepu prehladu uhvatio na račun pojačala... Al trebam to više završit :D
Šta tweeter ćeš izbacit i ubacit ploču?
[ miko.s @ 04.01.2011. 20:18 ] @
da, poprilično mi pojednostavljuje izradu ako ga nema, ne moram radit rupu za botune i konektore. a i skuren je :P ne pitaj. nemam sreće sa tim tweeterima.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|