[ iscjeljitelj @ 05.12.2010. 22:30 ] @
Imam problem sa wirelessom. Opao mi download. NAzovem sluzbu za podrsku i kazu nesto mi nije u redu sa opremom jer imam stalno opadanje signala. Trebam provjeriti opremu. Donesem novu antenu, nov kabal, nove 3 kartice i postavim. Usb kartica(jedan od nove tri) mi pokazuje 90% signal i kvalitet linka istao tako varira od 86 do 92% Sa novom opremom, hvatam oko 14 ap i signal je oko 60%(tako pokazuje sfotwere uz karticu) Al i dalje los download. KAd ubacim najlosiju karticu ciji softwere prikazuje signal u db imam signal od -83db. I dalje mi kazu da mi je signal na Ap jako los 10% tj oko -80db i da provjerim sta je u pitanju. Ja il sam glup il su oni...jer ja nemam vise sta da provjerajem, kad sam svu opremu promijenio. Nazovem ih ponovo i posvadam se s njima i hajd da poksaum da nastim posto ti je usb kartica... i radi sve super dva dana i ponovo sve po starom. Ima li ko ideju sta je u pitanju sta da radim? Da napomenem da je sve bilo ok, bio sam odsutan dvadesetak dana i kad sam se vratio i upalio comp net je bio uzas. ISto tako, nisam jedni koji se zali na uslugu ovih dana al jedini ja zovem sluzbu za podrsku i zalim se.... |