[ aleksandara 93 @ 07.12.2010. 20:31 ] @
Izvršio sam neke male izmene na ATX 350W ali nisam predvideo neke nedostatke u tim izmenama. To napajanje ima 2 "mršava" hladnjaka unutra i ja sam dodao još 2 hladnjaka tako da su u odnosu na fabričke hladnjake sada 4-5 puta veći-teži. E sada ide problem, recimo da će se sve to hladiti ali šta je sa o 3 trafoa, kada je ventilator radeo oni su se hladili a sada tog hlađenja nema. Stavio bih neki sklop koji bi palio na nekoj temperaturi ventilator (čisto da ne razmišljam) ali bi ova 3 trafoa bila, po nekoj mojoj logici, više zagrejana kada vent. ne radi. Pitanje je da li može oni da rade bez ventilatora ili ne? Znam da stavljanjem "tihog" ventilatora napajanje se uopšte ne čuje i sve to i to napajanje već ima takav ventilator ali nije zanimljivo dok nešto ja ne uradim-prepravim a i jednostavno hoću da ga, ako može, prepravim ovako. Isto tako me zanima koliku stvarnu snagu imaju ta napajanja a ne ono što piše 350W, da bih znao sa koliko da opteretim pa da vidim kako se ponaša tada sa ovim hladnjacima? Hvala... |