[ Ivand @ 30.11.2001. 00:06 ] @
orginalnost se verovatno prevrce u grobu http://www.ivantan.f2s.com/ ili http://www.gojko.co.yu |
[ Ivand @ 30.11.2001. 00:06 ] @
[ Gojko Vujovic @ 30.11.2001. 01:45 ] @
Ja sam bio prvi
![]() [ Dusan Marjanovic @ 30.11.2001. 03:19 ] @
sajt nastao chisto radi uchenja php-a a koliko sam ja video nigde na njemu ni jedne linije php-a.
[ CorpseEater @ 30.11.2001. 05:15 ] @
Da i ja sam isto to primetio !
I 50% linkova mu neradi - znachi od 4 linka 2 nerade !? A i gojkov sajt bar ima neku mjuzu za razliku od ovog drugog ![]() Bojan Bašić: obrisan nepotreban citat [Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 13.04.2004. u 16:25 GMT] [ Trunks @ 30.11.2001. 16:23 ] @
Gojko: što ne znači da si originalan :>
Anyway Citat: As seen on http://www.ivantan.f2s.com/linkovi.htm : [::eLiteSecurity::] Elite Security web forumi, predpostavljam najbolji u jugoslaviji sto se tice tema o programiranju/mrezama/sistemima lol [ B o j a n @ 02.12.2001. 03:08 ] @
???
covek turio yebeni fribsd logo, i sad kao kopira gojka ..... hmhm ako ja stavim UnderConstruction bas doslovice ovako ...da li ja to kopiram nekog ???? vi se istripavate ..... [ Gojko Vujovic @ 02.12.2001. 11:51 ] @
Mrva je ljubomoran
![]() [ anon676 @ 02.12.2001. 12:10 ] @
ostavite decka na miru...
sajt je napravio kako pise, samo radi licne edukacije, odnosno ucenja php-a. a to sto je stavio demona na prvu stranicu nije toliko ni bitno [ nemesis @ 02.12.2001. 19:06 ] @
shta mislite koliko na net-u ima miliona :) ... takvih mrtvih sajtova :) ...
lepo su ljudi predlagali da se ponishte sve do sad poznate adrese ... stim shto bi se ishlo metodom da se prvo obaveste vlasnici sajtova ... a ako niko ne odgovori 6 meseci = 6 * 30 dana = 180dana ... sajt se brshe :) ... Bojan Bašić: obrisan nepotreban citat [Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 13.04.2004. u 16:27 GMT] [ Dragoslav Krunić @ 02.12.2001. 19:31 ] @
E, ja napravio ASCII pingvina ali je ruzan do zla boga. Ako nekome treba, da kacim ovde...
[ Ivan Tanasic @ 04.12.2001. 21:16 ] @
hmmmmmmmm
evo par odgovora: 1) demona nisam pokupio sa gojkovog sajta vec sa nekog ascii art il tako nesto! 2)madafaka:php koda nema nigde, zato sto jos nisam poceo da ga ucim (citaj odusto sam ![]() 3)teo sam da stavim pored demona i ixqq-ovog pingvina ali me je nesto drkalo pa sam odusto! 4)boje sa gojkovog sajta su mi e svidele, pa sam njih pokuso da od imitiram, doduse malo su drukcije nijanse ![]() 5)onda ovaj koji je brojao mrtve linkove, lose ih je izbrojao, ima ih vise ![]() 6)mrtvih linkova ima jer je sajt tu dignut prvo radi ucenja php-a, a posle sam dodao i tu c++ stranu i jos neke zanimljive linkove koje jos nisam uploadovo jer sam mislio da nikoga ne zanima kad ono, opa bato! 7)bice tu jos zanimljivijih stvari (mada sada nema nicega ![]() ![]() 9)a i sa vremenom sam kratak (citaj skola zove, a i kad razmislis sto bi se ja drkao sa sajtom i pokusavao nesto da uradim kad ovako uzvracate??? bolje sednem i radim nesto u moju korist 10)nemesis: sto se tice hostinga, koristim ga u neke druge svrhe (za upload raznih fajlova) 11)gojko: ako ti je to bitno, ti si prvi 12)ivand:originalnost se sigurno prevrce u grobu.... hmmm da preformulisemo, dosada se sigurno prevrce u grobu, tj. nije mi jasno kako neki ljudi nemaju pametnija posla, al kad bolje pogledas, neko mora i time da se bavi ![]() p.s. ima jos nekih pitanja? ![]() [ Trunks @ 04.12.2001. 23:15 ] @
Citat: B o j a n: ??? covek turio yebeni fribsd logo, i sad kao kopira gojka ..... hmhm ako ja stavim UnderConstruction bas doslovice ovako ...da li ja to kopiram nekog ???? vi se istripavate ..... To sam i ja hteo da kažem :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|