[ Valerij Zajcev @ 12.12.2010. 12:20 ] @
Danas sam uzeo ovaj daljinac, (neko je seo na prethodni :) ) i podesio sam ga na philips-ov TV, ali nemam predstavu sta da prtisnem da dobijem trazenje kanala. Da li neko ima neku predstavu sta da pritisnem?
[ sseennaadd @ 12.12.2010. 16:57 ] @
Sa ovim nikako,kod vecine philipsa install menu se dobije kombinacijom istovremeno dva dugmeta,ako je to slucaj kod tebe,onda ti ovaj daljinski ne moze pomoci,osim osnovnih funkcija vol+- pr+- .....
[ tomazo @ 12.12.2010. 18:10 ] @
Citat:
Valerij Zajcev: Danas sam uzeo ovaj daljinac...

A jeste nekog pitali pa vam preporučio ili onako po vašoj zamisli da ćete ga upotrebiti za sve aparate kojima je potreban daljinac a vi na sto imate samo jedan za sve...zaboravite ga, ništa niste izgubili...
Okrenite vaš tv i pozadi ima napisano oznaku modela, pa dopišite ovde na forum
btw sa 1303 posta valjda znate da kad tražite nešto trebate napisati sve relevantne podatke među njima može i slika originalnog daljinca koji ste imali ili nađite sliku na netu...
[ zmajtv @ 12.12.2010. 19:01 ] @
Mozda te posluzi sreca da na nekom dugmetu otvori meni,ali cisto sumnjam. Probaj svaki kod za Philips,i naravno stisni svako dugme. Dva dugmeta istovremeno se koriste samo kod originalnog daljinca,kod kopije i univerzalaca je to svedeno na jedno dugme.