[ zeljovan @ 12.12.2010. 13:07 ] @
Ljudi pomagajte ako za boga znate, do sada sam pokusao vise puta da napravim konekcije izmedju HD2 i WIN 7.
Da vam jos napisem sta sam do sada radio, kada sam kupio novi lap-top sa OS Win 7 instalirao sam WMDC i napravio konekciju istih, medjutim jedne prilike win7 mi je prikazao da je pronasao gresku i nudi da je popravi, dao sam mu da popravi navedenu gresku a medjutim kada mi je popravljao tu gresku izbrisao mi je WMDC i od tad nastaje problem oko konekcije HD2 i lap topa.
Provereno je da je kabal ispravan, jer ga vidi kao externi HD, do sada sam vise puta deinstalirao i instalirao WMDC 6.1.6965..., vrsio sam hrad reset HD2, sve to ponovo instalirao i ono nista :-(
Do sada sam svasta pokusavao ali je b ilo bezuspesno, medjutim sada sam radio i ovo:

1. Deinstalirao WMDC, restartovao racunar, instalirao novi (isti) WMDC
2. HD2, otisao u Start-Tools-ActiveSyns-Meni-Connections-podesio da ide preko USB i stiklirao synchronize all PCa using this connection
3. HD2, otisao na Start-Settings-Other-USB to PC- stiklirao ActiveSync, Enable faster data syn...

Povezao ih sa kablom preko USB, ne prepoznaju se. Resetovao sam PC, tada HTC HD2 prvi pocinje ActiveSyns da vrsi connecting i prijavljuje da je connect (to prijavljuje pre nego sta je WIN 7 zavrsio sa podizanjem do kraja OS)

Odlazim na Start PC - All Programs i pokrecem Windows Mobile Device Centar, isti podize prvo "pocetnu stranu pokretanja WMDC" zatim za par sek podize sam WMDC koji pocinje da vrsi connecting, nakon 2-3 min prijavljuje Error. Ove radnje sam probao vise puta ali bezuspesno, posle sam isao pojedinacno sa svakog USB posebno ista stvar.
NAPOMENA: kada ActiveSync izvucem iz USB i ponovo ga prikacim nece da se aktivira, aktivira se samo po resetovanju PC.

Jedna stvar me jos zanima a neka mi neko napise ko ima vezu sa HD2-WIN 7, Kod WMDC u Mobile Device Settings-Connection settings, sta sve treba biti stiklitanao i uneseno:

1. Allow USB connection
2. Allow Connections to one of the following (koji COM vi koristite ako ga koristite)
3. This computer is connected to: (sta se unosi?Automatic ili?)
4. Allow automatic device authentication
5. Allow data connections on device when connect to PC

Nadam se da ce jednog dana biti uspostavljena veza izmedju moga HD2 i OS Win 7