[ 8-ball @ 15.12.2010. 21:41 ] @
Ljudi, ne znam sta da radim. Upisao sam spec u bgu i prvi put se susreo sa php-om pre mesec i po dana. Znaci ne znam nista ko ovan, nemam vremena da nesto ucim, a ispit mi je u petak(prekosutra). Naime, ovo je deo zadatka koji mi je potreban da bih polozio (inace ako padnem nemam pravo da polazem godinu dana!) a)Strana za logovanje(index.php), ovo je početna strana koja sadrži formu za logovanje korisnika i ona se nalazi u delu za sadržaj strukture sajta.Potrebno je realizovati logiku za proveru korisnika i ukoliko je korisnik registrovan na osnovu njegove uloge izvrštiti redirekciju na odgovarajuću stranu, ako je provera neuspešna ispisati poruku o grešci. Stavke u levom meniju na ovoj strani ne treba da postoje. Logovanje realizovati putem sesije ili kolačića. b)Strana za logout(logout.php), strana koja služi za odjavljivanje korisnika iz aplikacije. Korisnik biva redirektovan na početnu stranu index.php. Deo za administratora c)Strana za unos radova(admin.php)(3 boda) Ova strana treba da sadrži formular koji se nalazi u delu za sadržaj koji se sastoji iz sledećih polja: c)___________ • Naziv rada-tekstualno polje • Ime i prezime-tekstualno polje • Broj indeksa-tekstualno polje • Rad-polje za upload Upload rada se vrši tako što se fajl čuva u okviru aplikacije,dok se u bazi čuva ime fajla.Prilikom upload-a proveriti tip fajla (dozvoliti samo pdf). MIslim da zaista nije komplikovano, ali posto sam ja nubina za sve ovo... glava mi puca... Dakle, ljudi pomagajte ko boga vas molim. Evo dokle sam ja stigao sa mojim eksperimentisanjem, najnejasnije mi je kako da dozvolim upload samo pdf-a. Hvala unapred. http://www.mediafire.com/?82b185jo2oq6z38 |