[ deni90 @ 17.12.2010. 23:31 ] @
Dakle, imam VISA Elektron karticu, izvadio u Bakan Intesi, ali tamo su mi rekli da ne moze trece lice da uplati na toj kartici, vec samo ja. A cim to ne moze, pretpostavljam da i ne mogu podici novac koji zaradim na pokerstarsu pomocu ove kartice. Da li postoji neki drugi nacin da podignem novac, i koji je? Ako je neka druga kartica u pitanju, recite mi koja i u kojoj banci je mogu izvaditi, s tim sto, imajte u vidu, da nemam nikakva mesecna primanja. Jos bolje ako ima nekog ko igra poker na gore navedenom sajtu, pa da mi malo pojasni to u vezi isplate.
[ stefan.bike @ 17.12.2010. 23:35 ] @
Isti problem imam.
[ ventura @ 17.12.2010. 23:47 ] @
Platne kartice služe samo za plaćanje u jednom smeru... Plaćanje u drugom smeru ne funkcioniše (osim u specijalnim slučajevima - refund do visine uloga).

Novac možeš primiti standardnim bankovnim transferom na račun (traži od banke SWIFT/IBAN instrukcije za plaćanje) i to košta reda veličine 20-30 evra po transakciji, ili možeš tražiti da ti pošalju ček čija naplata traje 30-90 dana u Srbiji + provizija od 5 evra pa na gore.
[ deni90 @ 18.12.2010. 00:38 ] @
Ako nije neka reklama, evo jednog linka sa njihovog poker sajta.

Code:
http://www.pokerstars.com/poker/real-money/visa/


Prvo pitanje tamo da li se moze koristiti kartica za uplacivanje novca na poker turnirima. Odgovor je "Visa purchase is fully integrated", sto znaci da moze.
Drugo pitanje tamo je u vezi isplate, kako uzeti osvojeni novac. Ne razumem bas najbolje koje je fora, ali uglavnom koliko vidim moguce je... I ovo me buni "CFT Eligible VISA Cards" :S Ali ova recenica mi je totalno jasna "PokerStars will convert your cashout to the currency your previous deposit was processed in, before being sent to your card." Znaci, moguce je poslati taj osvojeni novac na moju karticu, a cim bude na kartici, odem u banku i uzmem pare :)
kad bi sve bilo ovako kako sam napisao, extra bi bilo :D
[ slobx @ 28.09.2011. 12:19 ] @
Izvinjavam se sto podizem stariju temu ali bih zeleo da dam konkretan odgovor. Na PokerStarsu mozete uplatiti i podici pare VISA karticom za internet placanje PBB banke. Uplata leze za 3-10 dana(uglavnom 3) Provereno!

Pozdrav