[ sava983 @ 24.12.2010. 11:06 ] @
pozz svima,imam problem oko vracanja cigala u pec,posto nisam ja vadio ,vec je tako dobio u delovima takoreceno.u pitanju je TA od 4kw.ako neko ima semu ili neki nacrt kako se redjaju cigle,bio bih zahvalan puno
[ Sepa011 @ 24.12.2010. 12:59 ] @
Pazi samo kad ih budes lemio da ne napravis kratak spoj
[ radarac66 @ 24.12.2010. 14:38 ] @
Ume ponekad ova "elektronika da bude jaaaaaaaaako teska

@sava983: ovo je trebalo da se postavi na dnu(klimatizacija i bela tehnika)
[ EasyCorps @ 24.12.2010. 16:02 ] @
Citat:
sava983: pozz svima,imam problem oko vracanja cigala u pec,posto nisam ja vadio ,vec je tako dobio u delovima takoreceno.u pitanju je TA od 4kw.ako neko ima semu ili neki nacrt kako se redjaju cigle,bio bih zahvalan puno

Savo, tesko da ce neko ovako uspeti da ti objasni nacin slaganja cigli, nema tu neki nacrt, pokusaj nekim logicnim redosledom da napakujes sam ili uz neciju pomoc. Jos nesto si zaboravio da napises, a sto je bitno u slucaju da neko pokusa da ti objasni, a to je, od kojeg proizvodjaca je pec, koje grejace koristi, koliko ventilatora ima. To su neke bitne stvari, a od kojih zavisi nacin pakovanja cigli. Nije isto ako su stap grejaci, spiralni ili oni "cigla grejaci".
[ sava983 @ 24.12.2010. 16:24 ] @
otrovao sam se vec od smrkanja te vune i isprobavanja kombinacija,kad zavrsim ''puzle'' s ciglama il im viska il mi fali..nikad da zavrsim ravno i da sve pase..inace pec je verovatno starija od mene(27),proizvodjac je fabrika termotehnicih uredjaja Cacak,tip-AD-45-S,ima 3 spiralna grejaca koji stoje vodoravno,ima jedan ventilator koji se nalazi s iste strane gde se vade-stavljaju grejaci tj gde se spajaju zice
[ EasyCorps @ 24.12.2010. 19:07 ] @
Probaj da iz ove teme izvuces neke korisne informacije. http://www.elitemadzone.org/t295372-0 i iz ovih slicica iz iste teme http://img193.imageshack.us/g/photo0030z.jpg
[ pisac @ 24.12.2010. 23:22 ] @
Citat:
sava983: otrovao sam se vec od smrkanja te vune i isprobavanja kombinacija,kad zavrsim ''puzle'' s ciglama il im viska il mi fali..nikad da zavrsim ravno i da sve pase.

Ne znam baš zašto se o ciglama u TA peći raspravlja u temi elektronike, ali kad si već tu, manjak cigli ne može da postoji. Ukoliko imaš manjak, onda je to zaista manjak, pa dodaj neke cigle i popuni manjak.
[ robert63 @ 25.12.2010. 07:24 ] @
Ako bas-bas imas manjak cigala nemo' samo da trpas

-crveni Blok
-ili Siporex

nece da valja,,

dobro JUTRO ,narode,

prijatan VAM Vikend,
[ milovanmaric @ 25.12.2010. 09:42 ] @
Citat:
robert63: Ako bas-bas imas manjak cigala nemo' samo da trpas

-crveni Blok
-ili Siporex

nece da valja,,:-)

dobro JUTRO ,narode,

prijatan VAM Vikend,

Jutro dobro takodje, potrudicemo se i da bude.
[ sava983 @ 25.12.2010. 10:16 ] @
jutro svima..odustao sam od pokusaja,kad skupim kintu zvacu nekog ko zna.da ne mucim vise i sebe i vas,nisam ni znao da postoji toliko vrsta i modela peci,od tih svih 4ki sa slika,nijedna nije kao moja.nisam strucan oko struje ,nisam to hteo ni petljati,nego sam hteo samo poredjati cigle,da manje kosta majstor:)
[ radarac66 @ 25.12.2010. 13:24 ] @
'Bro jutro svima,,,

i ako moja malenkost sme da primeti, ja jos ne naidjoh ni na jednu TA pec sa spiralnim grejacima koji stoje vodoravno.
[ EasyCorps @ 25.12.2010. 21:41 ] @
Citat:
radarac66: ja jos ne naidjoh ni na jednu TA pec sa spiralnim grejacima koji stoje vodoravno.

Posto, covek rece da nije znao koji se sve grejaci koriste za TA peci, predpostavljam da je mislio na stap grejace, jedino su oni vodoravno postavljeni. Stvar je bila kako je definisao sta je spiralni grejac. Bar mislim da je tako.
Citat:
sava983: jutro svima..odustao sam od pokusaja,kad skupim kintu zvacu nekog ko zna.da ne mucim vise i sebe i vas,nisam ni znao da postoji toliko vrsta i modela peci,od tih svih 4ki sa slika,nijedna nije kao moja.nisam strucan oko struje ,nisam to hteo ni petljati,nego sam hteo samo poredjati cigle,da manje kosta majstor:)

Pametna odluka, i da znas da ne bi mnogo ustedeo time sto bi ti spakovao cigle, a banderas da poveze struju.
[ robert63 @ 25.12.2010. 23:52 ] @
@Svima prisutnima,

sto kaze radarac66,

>jos ne naidjoh ni na jednu TA pec sa spiralnim grejacima koji stoje vodoravno. <

a i nisam hteo previse da zapitkujem,,nisam hteo ni krajickom oka da remetim ovako Lep BOZIC,

bar danas,,,,,barem danas,,,,,,samo VAS slusam i citam,

i drago mi je da Ste SVI Tu,,

Veliki POZDRAV prijatnoj Ekipi,,

pancevo ON-LINE