[ ackopk @ 28.12.2010. 17:32 ] @
Pozdrav svima.. Imam jedan problem sa tv-om. Naime koliko sam primetio njemu SMPS napajanja prave dosta velike smetnje. To ne dolazi do izrazaja dok je signal jak ali u zadnje vreme signal kablovske mi je uzasno slab. Nema 5 kanala koji mogu normalno da se gledaju... ali ni oni nisu bez snega. ![]() Kad upalim pc pocinje lako pucketanje i malo snega ali kad upalim monitor na pojednimim kanalima pocinje jako sustanje i slika se gotovo i ne vidi od crtica po ekranu.. ima ih i vertikalnih, i horizontalnih i snega... uzas.... A smetnje mu pravi i punjac za mob tel. Njih ne mogu da objasnim... ![]() Kablovsku uzimam sa sprata, gore ima 2 tv-a i onda ide kabal preko 10m... ne znam tacno. Signali su razdvojeni spliterom sa 3 izlaza. Ispred TV-a ide Ei pojacivac od stare sobne antene. Antene sam skinuo i na njihovo mesto postavio signal koji dolazi sa sprata a iz njega ide jos 1.5m kabla pa u tv. Ne znam sta da radim jer je slika katastrofalna. A koliko vidim komsijama je slika OK. Molio bih za pomoc... kabal je savijen na par mesta i na jednom mestu se isekla spoljna plastika ali se kosuljica nije isekla tako da ima spoj. Kabal je takav bio i kad sam prikljucio kablovsku ali je slika bila ok. Nije bila potpuno cista ali je bila ok za gledanje. Pokusavao sam kabal da pipam, pomeram, savijam... ali nema efekta. Unapred hvala. Veliki pozdrav.! Ackopk. |